APIVITA Ulje protiv prhuti

Ulje koje odmah ublažava i sprječava svrbež te razvoj mikroorganizama koji uzrokuju isušivanje kože i masnu prhut. Uživajte u blagotvornim svojstvima  potpuno prirodnog ulja. Isprobajte!

174,00 kn (23,09 €)

Brand

Sastav

100% prirodno, bez butilen glikola, bez Etanolamine, bez fenoksietanola, bez ftalata, bez mineralnih ulja, bez parabena, bez PCM, NM, bez propilen glikola, bez silikona

Veličina

50ml

Vrsta kose

prhut, suho vlasište

Rezultati kliničkih istraživanja što se tiče ovog specifičnog proizvoda:

93% se slaže da smanjuje svrbež i količinu prhuti,

93% ispitanika iz grupe sa suhom prhuti slažu se da je ulje učinkovito protiv suhe prhuti i da smanjuje njezinu pojavnost,

73% ispitanika iz grupe s masnom prhuti slaže se da je ulje učinkovito protiv masne prhuti i da smanjuje njezinu pojavnost,

100% bi preporučilo proizvod.

 

*30 volontera, 35-68 godina, muški i ženski

15 volontera sa suhom prhuti

15 volontera s masnom prhuti

Proizvod je testiran 3 puta tjedno tijekom 4 tjedna u kombinaciji s odgovarajućim APIVITA šamponom te nakon 2 tjedna korištenja blagog šampona koji nije namijenjen za uklanjanje prhuti.

APIVITA Ulje protiv prhuti s celerom i propolisom odmah ublažava i sprječava svrbež. Sprječava razvoj mikroorganizama koji uzrokuju isušivanje kože i masnu prhut.

DERMATOLOŠKI ISPITANO.

KLJUČNI SASTOJCI APIVITA Ulje protiv prhuti:

  • Celer – je bogat vitaminom A, ali i drugim vitaminima poput vitamina K,C ili vitaminima B skupine, kalijem, folnom kiselinom, posjeduje i važne sastojke kao što su: zeaksantin, lutein i beta-karotena koji imaju antioksidativna svojstva. Prirodni ekstrakt iz sjemena celera. Titrirano u 500 ppm Senkyunolide A, aktivna molekula koja posjeduje izvanredna svojstva vraćanja ravnoteže masnog ili suhog vlasišta s peruti, jer značajno usporava metabolizam Malassezia furfur gljivice.
  • ekstrakt propolisa – ima antimikrobna svojstva, novi ekstrakt organskog propolisa s dokazanom antimikrobnom aktivnošću protiv patogenih mikroorganizama koji uzrokuju bolesti kose i kože.
  • Maslinovo ulje –  prirodno bogato antioksidansima i vitaminom E te je tako idealna hrana za kosu, pomaže kod perutavog vlasišta, potiče cirkulaciju i zacijeljivanje rana, smanjuje ispadanje kose, pomaže u bržoj obnovi kose.
  • Esencijalna ulja čajevca, cedra, ružmarina, lavande – djeluju blagotvorno i umirujuće, osvježavajuće

UPOTREBA APIVITA Ulje protiv prhuti:

  • Koristite ga 3 puta tjedno
  • Prije šamponiranja, nanesite na korijen vlasišta tako da kosu razdijelite u 3-5 pramenova
  • Masirajte nježno u kružnim pokretima
  • Ostavite ga na tjemenu najmanje 15 minuta
  • Kosu operite šamponom i toplom vodom

APIVITA SAVJET

Prirodno se vlasište ljušti svakih 20-30 dana. Međutim, različiti čimbenici poput hormonske neravnoteže, stresa, onečišćenja zraka, mehaničkih ili kemijskih učinaka i neodgovarajućeg šampona, narušavaju floru vlasišta i pomažu mikroorganizmu Malassezia furfur da se razvije, a on uzrokuje upalu i intenzivnu eksfolijaciju. Glavni drastični sastojak linije, prirodni ekstrakt sjemena celera, sa svojim klinički dokazanim djelovanjem, sprječava razvoj gljivice Malassezia furfur te smanjuje prhut već u prvim tjednima. Pobrinite se da koristite APIVITA šampon protiv prhuti. Djeluje učinkovito, čisti i smiruje svrbež i iritacije vlasišta.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “APIVITA Ulje protiv prhuti”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.