APIVITA Queen Bee set za lice s matičnom mliječi

Queen Bee linija, stvorena je kao lijek za kožu žena svih dobi. Matična mliječ je transformirana i difuzirana bogatim hranjivim elementima poput aminokiselina, vitamina, šećera i masnih kiselina –  čime se koža pomlađuje iznutra. Štoviše, liposom je nositelj iznimno umirujućeg i hidratantnog faktora koji poboljšava hidrolipidni zaštitni sloj kože. Počasti se setom koji u sebi sadrži:

  • QUEEN BEE kremu za lice –  50ml
  • QUEEN BEE kremu oko očiju – 15ml

527,40 kn

Brand

Vrsta kože

anti-age, svi tipovi kože, zrela koža

Veličina

set od 2 proizvoda

APIVITA Queen Bee set za lice s matičnom mliječi očituje se u tome da je APIVITA uspjela prenijeti moćne sastojke matične mliječi u najdublje razine keratinskog sloja kože. Inkapsulirana u liposome i obložena fosfolipidima, matična mliječ je transformirana i difuzirana bogatim hranjivim elementima poput aminokiselina, vitamina, šećera i masnih kiselina. Time se koža pomlađuje iznutra. Štoviše, liposom je nositelj iznimno umirujućeg i hidratantnog faktora koji poboljšava hidrolipidni zaštitni sloj kože.

APIVITA Queen Bee set za lice s matičnom mliječi sastoji se od:

  • krema protiv starenja bogate teksture – namijenjena je njezi suhe kože, a u sebi sadržava 94% posto prirodnih sastojaka. Krema svojom moćnom formulom reducira znakove starenja. Učvršćuje kožu lica, pruža dubinsku hidratizaciju, podiže konture lica, ujednačava kompleks te koži lica pruža blistavost.
  • krema protiv starenja za područje oko očiju –  namijenjena je za njegu osjetljivog područja oko očiju, a u sebi sadrži 96% prirodnih sastojaka. Moćna formula kreme smanjuje bore, znakove umora i tamne krugove, a istovremeno pruža blistaviji i odmorniji izgled.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “APIVITA Queen Bee set za lice s matičnom mliječi”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *