Alterna Caviar Restructuring set za obnovu kose

Pripremili smo Vam Alterna Repairx proizvode kako biste lakše mogli dobiti sve ono što Vam je potrebno za oporavak kose i povrat sjaja. Dobitna kombinacija za brži oporavak kose.

899,00 kn

Brand

Veličina

161g, 2 x 250 ml

Vrsta kose

oštećena

Sastav

bez glutena, bez natrijevih soli, bez parabena, bez sulfata

Alterna Caviar Restructuring set za obnovu kose odlična su kombinacija za oštećenu kosu. Ova tri proizvoda smo uparili kako bismo Vam olakšali da što prije Vaša kosa zablista i vrati čvrstoću.

Dobitna kombinacija u sebi sadrži:

  • ALTERNA CAVIAR RESTRUCTURING ŠAMPON ZA OBNOVU KOSE – bez sulfata obnavlja strukturu kose i popunjava mikroskopska oštećenja kose. Nakon primjene kosa je meka, dobro se oblikuje i obnovljena je. Proizvod je namijenjen oštećenoj i lomljivoj kosi koja je oštećena. Do oštećenja najčešće dolazi zbog bojenja te kemijske i toplinske obrade.
  • Alterna CAVIAR RESTRUCTURING REGENERATOR ZA OBNOVU KOSE  –  emulzija koja poboljšava stanje kose. Štiti je od dodatnih oštećenja. Emulzija omogućuje uspostavljanje prirodnog sloja lipida na površinskom sloju. Repairx šampon i regenerator su namijenjeni oštećenoj i lomljivoj kosi.
  • ALTERNA CAVIAR RESTRUCTURING MASKA ZA OBNOVU KOSE – Maska za kosu s mikrozrncima djeluje dubinski i obnavlja kosu. Regeneracijski proteini ispunjavaju oštećenja kose i zaglađuju površinski sloj te posljedično obnavljaju zdrav i njegovan izgled. Ekstrakt kavijara kao najbogatiji prirodni izvor omega kiselina omogućuje uspostavljanje prirodne ravnoteže lipida u jezgri i na površini vlasi.

KLJUČNI SASTOJCI Alterna Caviar Restructuring set za obnovu kose:

  • Age-Control Complex®: bori se protiv biološkog, kemijskog starenja i starenja zbog vanjskih utjecaja
  • Ekstrakt kavijara: najbogatiji prirodni izvor omega 3 masnih kiselina koje kosi donose vlagu, elastičnost i sjaj
  • Vitamin C – antioksidant koji dokazano štiti kosu od oštećenja
  • Enzimoterapija®: enzimi omogućuju da kosa i vlasište lakše prihvate sastojke u proizvodu i tako potaknu stvaranje keratina
  • Color Hold®: u kosu unosi prirodni melanin, što omogućuje visok stupanj zaštite od ispiranja i izbljeđivanja boje kose. Štiti kosu od UVA, UVB zraka i od gubitka boje zbog prirodnog i umjetnog svjetla
  • Seasilk®: Iznimno snažna mješavina morskih biosastojaka koja štiti kosu od oštećenja te osigurava potrebnu vlagu i najvažnije prehrambene tvari.

Recenzije

Još nema recenzija.

Show reviews in all languages (1)

Budite prvi koji će recenzirati “Alterna Caviar Restructuring set za obnovu kose”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *