ALTERNA CAVIAR Replenishing Holiday za suhu kosu

Je li vaša kosa suha i lomljiva? Potrebna joj je vlaga? Linija Caviar Moisture jedna je od najprodavanijih Caviar linija jer je mogu upotrijebiti upravo svi koji bi kosi željeli vratiti prirodnu vlagu, sjaj, elastičnost i zdrav izgled. Svi proizvodi Caviar Moisture sadržavaju age-control kompleks za pomlađivanje kose koji sadržava ekstrakt kavijara, C-vitamin i citokine te se time suprotstavlja starenju kose zbog utjecaja iz okruženja i prirodnom starenju. Morski biosastojci osiguravaju prirodnu vlagu, a enzimoterapija brine o tome da suha i krta vlas najbolje sjedini sa sastojkom.

76,85  (579,03 kn)

Brand

Veličina

2 x 250 ml

Vrsta kose

anti-aging, beživotna kosa, izrazito suha kosa

Sastav

bez ftalata, bez parabena, bez sulfata

ALTERNA CAVIAR Replenishing Holiday za suhu kosu se sastoji od šampona i regeneratora koji djeluju u sinergiji kako bi vratili živosti kosi. Iznimnim hidratantnim učinkom štite kosu od gubitka vlage i oštećenja jer je suha kosa vrlo podložna oštećenjima. Age Control Complex usporava prirodni proces starenja kose i čini je snažnijom. Color Hold Complex štiti od izbljeđivanja i ispiranja boje kose.

Holiday duo se sastoji od:

  • ALTERNA Caviar Replenishing hidratizirajući šampon – Šampon je namijenjen svim tipovima kose. Osigurava uspostavljanje prirodne vlage u strukturi kose. Posebno se preporučuje za suhu i umornu beživotnu kosu. Kosa postaje savršena, nahranjena, sjajna, zdrava i jaka.
  • ALTERNA Caviar Replenishing hidratizirajući regenerator – potpuna njegujuća emulzija bez sulfata, parabena i ftalata. Za savršenu kosu. Njeguje kosu i štiti je od vanjskih utjecaja. Koncept enzimoterapije unosi prehrambene tvari u jezgru strukture kose i tako je jača.

Ključni sastojci ALTERNA CAVIAR Replenishing Holiday za suhu kosu:

  • Age-Control Complex®: bori se protiv biološkog, kemijskog starenja i starenja zbog vanjskih utjecaja
  • Ekstrakt kavijara: najbogatiji prirodni izvor omega 3 masnih kiselina koje kosi donose vlagu, elastičnost i sjaj
  • Vitamin C – antioksidant koji dokazano štiti kosu od oštećenja
  • Enzimoterapija®: enzimi omogućuju da kosa i vlasište lakše prihvate sastojke u proizvodu i tako potaknu stvaranje keratina
  • Color Hold®: u kosu unosi prirodni melanin, što omogućuje visok stupanj zaštite od ispiranja i izbljeđivanja boje kose. Štiti kosu od UVA, UVB zraka i od gubitka boje zbog prirodnog i umjetnog svjetla
  • Seasilk®: Iznimno snažna mješavina morskih biosastojaka koja štiti kosu od oštećenja te osigurava potrebnu vlagu i najvažnije prehrambene tvari.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ALTERNA CAVIAR Replenishing Holiday za suhu kosu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.