Alterna Caviar Repairx šampon i regenerator

Pripremili smo Vam Alterna Repairx šampon i regenerator u paketu kako biste lakše mogli dobiti sve ono što Vam je potrebno za oporavak kose i povrat sjaja.

599,00 kn

Brand

Veličina

2 x 250 ml

Vrsta kose

oštećena

Alterna Caviar Repairx šampon i regenerator odlična su kombinacija za oštećenu kosu. Ova dva proizvoda smo uparili kako bismo Vam olakšali da što prije Vaša kosa zablista i vrati čvrstoću. Alterna Caviar Repairx šampon za obnavljanje kose bez sulfata obnavlja strukturu kose. Popunjava mikroskopska oštećenja kose. Nakon primjene kosa je meka i lako se oblikuje. Proizvod je namijenjen oštećenoj i lomljivoj kosi koja je oštećena. Do oštećenja najčešće dolazi zbog bojenja te kemijske i toplinske obrade.

Prednosti:

Alterna Caviar Repairx regenerator za intenzivno obnavljanje kose je emulzija koja poboljšava stanje kose. Štiti je od dodatnih oštećenja. Emulzija omogućuje uspostavljanje prirodnog sloja lipida na površinskom sloju. Repairx šampon i regenerator su namijenjeni oštećenoj i lomljivoj kosi.

1 recenzija za Alterna Caviar Repairx šampon i regenerator

  1. Mia

    Volim ove proizvode. Daju mojoj kosi vlage. Ovo pomaže u popravljanju krajeva koji imaju tendenciju da se malo suše zbog obrade, sušenja i ravnog glačanja.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *