ALTERNA Caviar Repairx maska s mikrozrncima za brzo obnavljanje

Alterna Caviar Repairx maska s mikrozrncima za brzo obnavljanje djeluje dubinski i obnavlja kosu. Regeneracijski proteini zapunjavaju oštećenja kose i zaglađuju površinski sloj te posljedično obnavljaju zdrav i njegovan izgled.

415,00 kn 352,75 kn

Samo 1 komada na zalihi

Brand

Vrsta kose

svi tipovi kose

Veličina

150 ml

Alterna Caviar Repairx maska s mikrozrncima za brzo obnavljanje djeluje dubinski i obnavlja kosu. Regeneracijski proteini začepljuju razna oštećenja kose i zaglađuju površinski sloj te posljedično obnavljaju zdrav i njegovan izgled.

Ekstrakt kavijara kao najbogatiji prirodni izvor omega kiselina omogućuje uspostavljanje prirodne ravnoteže lipida u jezgri i na površini vlasi.

Proizvod je namijenjen oštećenoj i lomljivoj kosi koja je zbog bojenja te kemijske i toplinske obrade izgubila prirodnu punoću i svježinu. Obnavlja strukturu kose na mikroskopskoj razini.

Ključni sastojci

  • gradivni proteini – popunjavaju oštećenja i rupe u kutikuli, obnavaljaju i jačaju lančane strukture i preveniraju buduća oštećenja

Upotreba

  • nanesite na cijelu dužinu kose osušene ručnikom
  • kosu umotajte u topli, vlažni ručnik (temperatura potiče djelovanje maske) te pustite djelovati najmanje deset minuta
  • dobro isperite i počešljajte kosu

2 recenzije za ALTERNA Caviar Repairx maska s mikrozrncima za brzo obnavljanje

  1. Melani

    Kosa mi je stravično bila oštećena od blajha i farbe. Masku sam češće koristila u početku jer perem kosu skoro 3 puta na tjedan te sam nakon mjesec dana dobila super rezultate. Ne izgleda kao slama kad ju osušim i lakše je mogu raščešljati. Definitivno tople preporuke

  2. Marinela

    Imam sprej i ovu masku i kosa je mi odlična..

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *