Alterna Caviar Repair trio za oštećenu kosu (putni set)

Alterna Caviar Repair Transformation trio putni set služi za hitnu obnovu kose kada je to najpotrebnije. Tri vrhunska proizvoda za ravnu, kovrčavu ili valovitu oštećenu kosu, koji će ubrzati popravak i vraćanje sjaja uz dodatnu zaštitu. Tajna ovog putnog seta je u vrlo snažnoj CC kremi za kosu s učinkom 10 u 1.

158,00 Kn

Nema na zalihi

Brand

Veličina

Alterna Caviar CC krema za potpunu obnovu 10 u 1 (25 ml), Alterna Caviar Repairx regenerator za intenzivnu obnovu kose (40 ml), Alterna Caviar Repairx šampon za intenzivnu obnovu kose (40 ml)

Vrsta kose

anti-aging, tanka i oštećena, tretirana i bojana

Tajna ovog seta je u CC kremi koja će prema rezultatima istraživanja smanjiti pucanje kose za 92% i pružiti zaštitu za temperature do 232°C

Alterna Caviar Repair Transformation trio putni set služi za hitnu obnovu kose kada je to najpotrebnije. Tri vrhunska proizvoda za ravnu, kovrčavu ili valovitu oštećenu kosu, koji će ubrzati popravak i vraćanje sjaja uz dodatnu zaštitu. Putni set sastoji se od:

Alterna Caviar CC krema za potpunu obnovu 10 u 1 (25 ml)

Odlična za ravnu, valovitu i kovrčavu kosu. Leave In tretman i krema za stiliziranje koja pruža 10 pogodnosti u samo jednom koraku i ostavlja kosu savršeno njegovanom. Omogućuje vlažnost, sjaj, glatkoću, mekoću, štiti od lomljenja, pruža zaštitu od topline te svjetlosnu zaštitu u UV zaštitu. Kosa je snažnija i lako se stilizira. Ova krema klinički dokazano smanjuje lom za 92 posto i osigurava zaštitu od topline do 232 ° C, ovo je savršen proizvod za sve tipove kose.

Alterna Caviar Repairx šampon za intenzivnu obnovu kose (40 ml)

Ne sadrži sulfate. Obnavlja strukturu kose i popunjava mikroskopska oštećenja. Nakon primjene, kosa je meka, dobro se oblikuje i obnovljena je. Proizvod je namijenjen oštećenoj i lomljivoj kosi koja je zbog bojenja te kemijske i toplinske obrade izgubila prirodnu punoću i svježinu. Obnavlja strukturu kose na mikroskopskoj razini.

Alterna Caviar Repairx regenerator za intenzivnu obnovu kose (40 ml)

Sadrži emulziju koja poboljšava stanje kose i štiti je od lomljenja i dodatnih oštećenja. Nakon primjene kosa je obnovljena i nahranjena iznutra. Emulzija omogućuje uspostavljanje prirodnog sloja lipida na površinskom sloju. Proizvod je namijenjen oštećenoj i lomljivoj kosi koja je zbog bojenja te kemijske i toplinske obrade izgubila prirodnu punoću i svježinu. Obnavlja strukturu kose na mikroskopskoj razini.

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Alterna Caviar Repair trio za oštećenu kosu (putni set)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *