Alterna Caviar emulzija za njegu svijetle kose

Emulzija za njegu svijetle kose daje kosi dodatan volumen i strukturu. Kosu štiti od štetnih utjecaja sunčeve svjetlosti i topline.

219,00 kn

Samo 1 komada na zalihi

Brand

Veličina

125 ml

Vrsta kose

bez volumena, obojena kosa

Alterna Caviar emulzija za njegu svijetle kose koja se ne ispire. Raspliće kosu kako ne bi bila neuredna i zapetljana. Prehranjuje je i strukturira. Optička sredstva pridodana u ovu emulziju posvjetljuju, naglašava dubinu i strukturira kosu kako bi izgledala punije. Da bi kosa bila zaštićena brinu se UVA/UVB filtri.

Proizvod ne sadrži parabene i klorite. Alterna proizvodi nisu testirani na životinjama.

UPOTREBA Alterna Caviar emulzija za njegu svijetle kose:

Opranu kosu obrišite i posušite ručnikom. Nanesite emulziju za njegu svijetle kose i napravite svoj uobičajeni najdraži styling.

Proizvod je namijenjen samo za vanjsku uporabu. Svakako budite oprezni pri korištenju kako ne bi došlo do kontakta emulzije s očima.

Za dodatnu njegu kose, pogledajte i ostale Alterna proizvode za kosu.

1 recenzija za Alterna Caviar emulzija za njegu svijetle kose

  1. Vanesa Balun

    Nikad nisam čula za Alternu dok nisam našla Vas. Vanjske recenzije su mrak pa sam i ja odlučila lagano stvarat svoju kolekciju. Odličan proizvod. Nakon pranja mi je kosa često zapetljana u čvorove jer je puno blajham, a uz to je jako tanka. Vjerujem da ima puno proizvoda koji te mogu raspetljati i nahraniti kosu, ali ovo je za mene moj jackpot. Čak sam i frizerku nagovorila da uzme neke njihove proizvode 😀

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *