Alterna Caviar Clinical Daily Detoxifying šampon protiv ispadanja kose

Šampon koji je namijenjen muškarcima i ženama s rijetkom i tankom kosom koji žele gušću i deblju kosu punijeg i zdravog izgleda. Povećava gustoću i čišćenje kose te nudi optimalnu zaštitu. Smanjuje hormon DHT koji doprinosi ispadanju kose.

299,00 kn

Samo 2 komada na zalihi

Brand

Veličina

250 ml

Vrsta kose

beživotna kosa, obojena kosa

Sastav

bez sulfata

Alterna Caviar Clinical Daily Detoxifying šampon protiv ispadanja kose namijenjen je muškarcima i ženama s rijetkom i tankom kosom koje žele gušću i deblju kosu punijeg i zdravog izgleda. Bez sulfata. Proizveden iz kompleksa crvene djeteline. Povećava gustoću i čišćenje kose te nudi optimalnu zaštitu. Smanjuje hormon DHT koji doprinosi ispadanju kose. Uklanja nečistoće, suvišni sebum i daje izgled savršene i guste kose. Pomaže u poboljšanju cirkulacije vlasišta i smiruje nadraženu kožu.

8 od 10 ljudi osjetilo je da im je kosa gušća i punija te bi preporučili korištenje Caviar Clinical prijateljima s rijetkom ili tankom kosom. Svi proizvodi iz linije Caviar Clinical sadrže ekstrakt crvene djeteline što prirodno potiče kosu da izgleda jača, gušća i zdravija iznutra i izvana.

Ključni sastojci Alterna Caviar Clinical Daily Detoxifying šampon protiv ispadanja kose:

  • Kompleks® crvena djetelina –  mješavina sastojaka koji potiču prirodni rast kose, kosa je jača i gušća
  • Color Hold® – donosi kosi prirodno proizvedeni melanin koji omogućava visok stupanj zaštite boje, štiti od UVA, UVB zraka te protiv gubitka boje zbog prirodnog i umjetnog svjetla
  • Age-Control Complex® – bori se protiv štetnih bioloških i  kemijskih uzročnika starenja kose, sadrži ekstrakt kavijara i vitamina C
  • Enzymethereapy® – enzimi omogućuju brže prodiranje proizvoda u  kosu i vlasište te time ubrzava stvaranje keratina

Upotreba

1 recenzija za Alterna Caviar Clinical Daily Detoxifying šampon protiv ispadanja kose

  1. Irena

    Muž koristi, a žena vidi promjene. 🙂

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *