Alterna Caviar Anti Frizz maslac za kosu

Maslac nanosite prije feniranja. Pretvara se u lagano ulje koje će otkloniti efekt elektriciteta i hidratizirati kosu pa izgled suhe kose trenutno nestaje i do 80% sljedeća 72 sata. Namijenjen svim osobama sa srednje jakom do jakom kosom. Vrlo lagana tekstura ne utječe na težinu kose. Rezultat korištenja je glatka i mekana kosa. Vegan proizvod.

319,00 kn (42,34 €)

Nema na zalihi

Brand

Veličina

147ml

Vrsta kose

elektricitet, suha

Sastav

bez parabena, bez sulfata, ne sadrži sintetička bojila, Vegan

Izgled suhe i naelektrizirane kose smanjuje se do 80% tijekom sljedeća 72 sata. Skraćuje vrijeme sušenja kose do 40%. Štiti kosu od vrućine pomagala za oblikovanje frizure do 232 stupnja C.

Alterna Caviar Anti Frizz maslac za kosu pretvara se u lagano ulje koje primijenite prije feniranja. Umanjuje efekt elektriciteta kose. Štiti kosu od toplinskog oblikovanja i uravnotežuje vlagu u njenoj strukturi. Kosu čini glatkom, sjajnom i mekom. Nakon uporabe frizura je svježa, živahna i nema mastan i težak izgled.

Nova Caviar anti frizz linija za kosu je revolucionarni nastavak Caviar linije koja je nastala korištenjem tehnologije Climate Shield Complex®. Namijenjen je svim osobama sa srednje jakom do jakom kosom ili suhom i naelektriziranom.

Rezultat nakon primjene je glađa i mekša kosa. Efekt elektriciteta uklonjen a suh izgled kose smanjuje se i do 80% tijekom sljedeća 72sata.

Ključni sastojci Alterna Caviar Anti Frizz maslac za kosu

  • Abyssinian ulje: bogat izvor omega 9 masnih kiselina koje osiguravaju intenzivnu vlagu u kosi te štite njezinu strukturu od gubitka vlage te daljnjih oštećenja
  • Ulja avokada: navlažuje kosu, dubinski njeguje i unosi ključne prehrambene sastojke, kao što su vitamin A, B, D, E
  • Ulje kamelije: Bogat izvor omega-6 masnih kiselina i antioksidanata koji kosi vraćaju prirodni sjaj. Stvara prirodnu barijeru od onečišćenja iz okoliša. Obnavlja, vlaži i njeguje kosu te je čini podatnijom, što omogućuje lakše oblikovanje frizure
  • Ekstrakt kavijara: najbogatiji prirodni izvor omega 3 masnih kiselina koje kosi donose vlagu, elastičnost i sjaj

Upotreba

  • Nanesite malu količinu između dlanova
  • Maslac se pretvara u hranjivo ulje koje treba ravnomjerno nanijeti na vlažnu kosu prije feniranja

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Alterna Caviar Anti Frizz maslac za kosu”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.