Prirodna ljepota #nomakeup trikovi

Prirodna ljepota #nomakeup trikovi

Od kada je Alicia Keys došla na dodjelu MTV nagrade bez trunke šminke priče o njenom potezu ne prestaju. Uz sva konturiranja, nonturiranja i ostale načine šminkanja ona se pojavi bez ičeg. WOW!

Pored silnih napora brandova koji se doslovce lome da ih na nekoj dodjeli spomene (i nosi) neka zvijezda – Alicia dođe bez šminke i sjaji! Dok joj se jedni dive i podupiru, drugi je ne podržavaju jer kako kažu – za sve postoji vrijeme i mjesto.

Wow Junkie podržava njenu odluku i pravu, pozitivnu, #girlpowe, revoluciju koju je pokrenula prirodna ljepota ali priznajemo i ovo: ne vidimo se baš u toj situaciji. Ono, barem malo pudera i maskare. I možda pinkicu rumenila, pa sjajila i, na kraju sjenila.

Naime što, mi volimo šminku i volimo istaknuti što treba i kamuflirati što ne treba. S druge strane, postoje dani kada se jedva dignemo iz kreveta i zadnja stvar koju želimo jest nanositi šminku. Za takve dane bilo bi dovoljno izaći na ulicu s urednom kosom i dugim trepavicama i obrvama.

Istaknite prirodnu ljepotu

Imamo tu sreću da sve o čemu pišemo na našem blogu imamo priliku i isprobati. Upamtite, nikada vam nećemo predlagati proizvod koji i sami ne bi koristili ili ga barem nismo testirali na sebi! U tom smislu evo proizvoda koji će vam pomoći da se istakne prirodna ljepota prilikom #nomakeup izlaska.

Jedan od tih proizvoda je RevitaLash serum za rast trepavica. U uredu smo ga svi isprobali i priča definitivno drži vodu. Nakon četiri tjedna (ništa ne ide preko noći) trepavice su gušće i duže. Dovoljno da vam maskara ne treba. Ako ste jedna od onih poput mene koje imaju užasno rijetke obrve i ne mogu zamisliti da izađu iz kuće bez da ih nacrtaju, svakako isprobajte njegov sestrinski proizvod – RevitaBrow. Čak i ja, koja sam imala sveukupno 3 vlasi na trepavicama, napokon imam što za pokazati 🙂

SAMOTAMNJENJE LICA

Osim za prikrivanje nedostataka, velika većina nas puder koristi kako bi licu dale malo boje. Naš prijedlog: Isprobajte sredstvo za samotamnjenje lica? Svjetski pozanti brand St Tropez ima dva proizvoda za samotamnjenje lica – u obliku ulja i u kremi. Pružite svojoj koži dašak sunca!

Riješili smo tri problema – ten, obrve i trepavice. Ono što nam je preostalo jesu usnice. Murad serum za njegu i povećanje usana koristi gorušćicu koja potiče mikrocirkulaciju. Za pune i crvene usnice.

Da zaključimo u svakoj prilici ponosno se pokažite svijetu. Bez šminke i sa malo pomoći 🙂

To su neki naši trikovi za prirodnu ljepotu, imate li vi neki svoj? Pišite nam.


Proizvodi iz posta


Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.