Primer Da ili Ne, pitanje je sad!?

Primer Da ili Ne, pitanje je sad!?

Uočili smo učestale rasprave o upotrebi ili izbjegavanju primera u svakodnevnoj make up rutini, pa evo našeg priloga toj temi

Koristite li primer? Ukoliko je vaš odgovor: Ne! Po našem skromnom sudu, možda bi trebali… Svjetski make-up artisti i sve veći broj kupaca složno tvrde da je on – WOW proizvod! No, idemo još jednom, ako je vaš odgovor na upit primer da ili ne:

Hvala, ali ne hvala

Mi vas razmijemo! Vjerojatno izbjegavate ovaj korak iz straha od nepoznatog ili neinformiranosti. I to je posve OK. Najčešći odgovori kupaca zašto ne žele primer uglavnom su ovi: nevrijedna investicija na kozmetiku, imam kozmetike i ne treba mi više, radije ću novac potrošiti na nešto drugo jer mi dodatno troši vrijeme i nisam sigurna da je taj proizvod uopće djelotvoran na meni odnosno moj tip kože.

U takvim slučajevima jasno nam je kao dan da kupcima moramo rastumačiti o čemu se tu radi. Govorimo im da je primer više nego solidna (i potrebita) baza za daljnje nanošenje make-upa. Naime, upravo on omogućuje dugotrajnost i postojanost istog. I ne samo to.

Primer ujednačava ton kože, pokriva nedostatke (vrlo čest problem), a koža djeluje prirodnije, svježije i nježnije.

Nakon toga prođe neko vrijeme u kojem se neke odluke promijene pa na upit: ‘Da li želite i primer?’, dobijemo ovakav odgovor:

Da, želim primer! Ali koji?!?

Pitanje je na mjestu. Kozmetička industrija ne miruje i primeri su nam dostupni u mnogim oblicima i teško se snaći. Dolaze u obliku kreme, spreja, gela, finog praha ili su kompaktni. Općenito gledano ako je vaša koža:

  • suha nakon tuširanja, svakako vam je potreban primer za suhu kožu odnosno onaj koji snažno hidratizira
  • masna, odaberite mat primer
  • osjetljiva koža, odaberite klasični primer za osjetljivu kožu
  • za zrelu kožu tu je primer koji njeguje aktivnim sastojcima

Primer, poput čarobnjaka, priprema vašu kožu. On je sljubljuje s vašim omiljenim make-up proizvodima. Dobar temelj je uvijek bitan pa tako i u umjetnosti šminkanja. Mnoge influencerice tvrde baš to!

Primer je u svim vremenskim prilikama, a posebno onim ekstremnim, pravi life-saver.

WOW savjet koji primer kupiti

Na ovo pitanje teško je odgovoriti i pokriti sve želje. Naš trenutni favorit je Perricone MD Instant Blur Compact primer. Uglavnom zato jer Perricone koristi aktivne sastojke te ga, ni uz najbolju volju,  niti s i jednim, drugim, sličnim proizvodom na našim stranicama, ne bi bilo OK uspoređivati.

Nadalje, on je multitasker! Nevidljiv. Pruža savršenu podlogu te ga možete koristiti samostalno i dobiti ‘No make up look’.

Ključne karakteristike su teško opisive. Naime, on zaista izjednačava ton kože, smanjuje pojavu pora, nabora, crvenila i nejednake teksture kože. Minimalizira sjaj. Balansira pojavu ulja. I,da! Dolazi u stylish pakiranju s zrcalom.

Nadam se da smo odgovorili na pitanje ‘Primer da ili ne’. Svakako da, ako još uvijek niste sigurni zatražite savjet na info@wow-junkie.com.

Do sljedećeg čitanja, hvala i pišite nam i dalje!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.