Predstavljamo WOW Junkie beauty BOX!

WOW Junkie beauty BOX

Zato jer smo Vam obećali… Nadamo se da imate mjesta na svojim policama rezerviranim za beauty proizvode

Jako smo uzbuđeni što Vam možemo predstaviti svoj prvi ekskluzivni WOW Junkie beauty BOX u kojem će se naći proizvodi za njegu lica, tijela i kose. Od kutije do WOW proizvoda – sve u paketu bit će WOW. Nadam se samo da ćete imati mjesta na svojim policama rezerviranim za beauty proizvode 🙂

O čemu se radi? Aposlutno znam da je kupovina bilo koje kategorije poklona u predstojećim tjednima apsolutna gnjavaža. Hoće li biti dovoljno dobar? Hoće li biti iznenađenje? Hoće li odgovarati? Sve su ovo samo neka od pitanja koje svi skupa postavljamo. Slobodno okrenite priču – jednaka je stvar i kada kupujemo za sebe. Uvijek treba biti spreman na neku vrstu kompromisa. Kvaliteta/cijena/količina… redovito su u toj formuli.

Rekao sam kompromis? E, pa ne više. WOW Junkie tim ovisnika o beauty proizvodima posljednjih je mjeseci analizirao što biste željeli vidjeti u svojoj košarici. Košaricu smo pretvorili u BOX, a sadržaj boxa prilagodili Vama. Kvalitetom i cijenom.

Cijena WOW Junkie beauty BOX-a sa svim proizvodima bit će 299 kuna iako će oni stajati zapravo preko 700 kuna. Naravno uz sve proizvode isporučit ćemo i određen broj testera na koje znamo da ste navikli.

Kada beauty box stiže na WOW Junkie? U studenom, u ograničenoj seriji od 100 paketa. Ovo je WOW vijest koju slobodno podijelite sa svojim prijateljima.

Hvala što ste s nama, nadam se da ćete se ugodno iznenaditi kada otvorite svoj WOW paket!

Claudio Kramarić

Napomena: Zbog velikog interesa odlučili smo pojačati broj WOW BOX-ova. Iz tog razloga odgodili smo objavu paketa na našim stranicama umjesto 18. do 27. studenoga. Nadamo se da razumijete da vam maksimalno želimo izaći u susret. Hvala!

  1. Draga Alina, tijekom ovog tjedna šaljemo newsletter u kojem ćemo obavijestiti kupce da je box na našim stranicama, tada ćete ga moći kupiti 🙂

 1. Zaniteresirana sam. Molim vas pošaljite mi sadržaj beauty BOX-a. Hvla.

  1. Draga Maja hvala na interesu. Box će se ovoga tjedna naći na stranici a o tome ćemo obavijestiti putem newslettera. Hvala Vam na interesu!

 2. Postovani,
  Kako da narucim beauty box?

  1. Pozdrav Ida, isprike na čekanju odgovora. Ovoga tjedna postaviti ćemo box na naše stranice, o tome obavijestiti preko newslettera i tada ćete moći kupiti svoj box. Procedura kupovine biti će ista kao i za sve druge proizvode. Hvala Vam na strpljenju!

    1. Pozdrav, Beauty BOX je stigao, pogledajte ga ovdje:
     https://wow-junkie.com/proizvod/wow-junkie-beauty-box-vol-1/

 3. Poštovani,
  Kako se može naručiti beauty box??

  1. Pozdrav Nevija, zahvaljujemo na interesu. Ovoga tjedna postavit ćemo BOX na naš shop. Dobit ćete obavijest putem maila, a vidjet će se i na našoj Facebook stranici WOW-junkie.com. I tada ćete ga moći naručiti! 🙂

 4. Danas je 18. a nigdje ne nalazim nove informacije o vašem beauty box-u. Da li je potrebno da se još strpimo ili ? 🙂

  1. Pozdrav Dragana, hvala na upitu. Box još nije izašao jer smo zbog količine upita morali povećati količinu. Idući tjedan postavit ćemo ga na stranicu. Nadamo se da nas razumijete 🙂 Hvala Vam!

 5. Je li paket izašao? Uporno ga tražim po stranici, a ne mogu ga naći. 🙂

  1. Pozdrav Morana, nije još izašao jer smo zbog količine upita morali povećati količinu. Ali ne morate brinuti. Idući tjedan postavit ćemo ga na stranicu. Nadamo se da nas razumijete 🙂 Hvala Vam!

 6. Poštovani,nadam se da neću ostati bez svog Wow beauty boxa budući nisam u mogućnosti dežurati uz pretinac maila ili visiti na vašoj web adresi kao što sam prošli petak provela na račun kasnije prevelike grižnje savjesti.Pozdravljam Vašu namjeru da povećate broj kutija,tako da ćemo ,nadam se,i mi kornjače medju beauty junkieima imati priliku naručiti svoj Wow junkie beauty box.

  1. 🙂 Pozdrav draga Melita, hoćete obećajemo.

 7. Poštovani
  Nudite li za nas znatiželjne mogućnost da zavirimo u sadržaj boxa?

  1. Pozdrav Anita,
   poanta WOW Beauty Boxa je u iznenađenju 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.