Povrati i reklamacije

Prodajno osoblje wow-junkie.com jamči Vam vrhunsku uslugu i ostvarenje maksimalne vrijednosti za novac. U slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac!

POVRATI I REKLAMACIJE, ZAMJENA ROBE

Proizvode (povratI, reklamacije, zamjena robe) potrebno je dostaviti na adresu: Cool Media d.o.o., Nova Ves 3, 10000 Zagreb

POVRAT SREDSTAVA

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, u slučaju kupovine na daljinu, ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe. Više informacija i detaljne upute kako ispuniti obrazac možete pogledati na ovom linku.

Ugovor možete jednostrano raskinuti koristeći spomenuti obrazac ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave u kojoj izražavate svoju volju da raskinete ugovor.

U slučaju jednostranog raskida ugovora postupat ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača odnosno Zakonu o obveznim odnosima. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača dužan snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora, a ukoliko kupac želi može se obratiti Cool Media d.o.o. na info broj ili mail adresu info@wow-junkie.com radi pribavljanja obavijesti o načinu, mogućnostima i uvjetima vraćanja proizvoda od strane Cool Media.

Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom.

Važno je znati: Vraćeni proizvod mora biti u originalnom pakiranju i sa deklaracijom, te pripadajućim računom!

ZAMJENA ROBE

Kupac može reklamirati proizvod na mail adresu info@wow-junkie.com šaljući nam opis žalbe i fotografije. Ukoliko je razlog zamjene oštećen, krivo poslan ili neispravan artikl, zamjena ide na trošak Cool Media d.o.o. Ukoliko je riječ o zamjeni uređaja zbog želje kupca, kupac vraća robu na naše skladište o svom trošku.

Važno je znati: Kao prodavatelji nismo odgovorni za eventualna oštećenja i ostale obaveze koje se nalaze u domeni dostavne službe, ali ćemo u dogovoru s njima osigurati vrhunsku uslugu za svakog kupca. Prilikom preuzimanja robe kupac je dužan reklamaciju uputiti dostavljaču na licu mjesta te istu javiti pismenim putem našem osoblju na adresu info@wow-junkie.com

PRAVO NA OTKAZIVANJE NARUDŽBE

I trgovac (Cool Media) i kupac mogu iskoristiti pravo otkaz narudžbe prije slanja robe na isporuku, uz povrat prethodno uplaćenih sredstava.

Ukoliko trgovac (Cool Media) iz bilo kojeg razloga ne može isporučiti plaćenu robu, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana. Ukoliko kupac odluči raskinuti ugovor (otkazati narudžbu) prije nego je roba poslana na isporuku, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana.

Ukoliko kupac odluči otkazati narudžbu nakon što je ista poslana na isporuku, povrat sredstava će biti izvršen u roku tri (3) radna dana nakon povrata iste robe od strane kupca, umanjen za trošak dostave te za iznos kartične provizije (ako je roba plaćena kreditnom ili debitnom karticom).