Pomozite nam postati web trgovac godine i osvojite novi iPhone 7!

web trgovac godine wow junkie

Sve što trebate: ispunite anketu i recite nam što mislite o nama. Na kraju označite da želite sudjelovati u nagradnoj igri s vrijednom nagradom… HVALA!


Pozdrav! Nadam se da ste dobro, ako dosad niste vidjeli ovaj poziv u svom sandučiću elektroničke pošte ili na nekom od naših kanala društvenih mreža iskoristit ću priliku i pozvati Vas da nam pomognete.

Da, WOW Junkie treba vašu pomoć!

Ako vam nije teško, posjetite ovaj LINK NA ANKETU i ispunite je. Nama ćete pomoći jer ćemo znati koliko ste zadovoljni s našim radom. S druge strane,  svaka anketa pomaže žiriju koji odlučuje kome dodijeliti naslov web trgovac godine.

Ne nadamo se tituli ali nam itekako godi mogućnost da već u prvoj godini odmjerimo snage s najboljima i ponešto naučimo. Za nas je to izrazit privilegij. S druge strane, svakako nas veseli svaka povratna informacija od Vas, naših kupaca, s kojima svakodnevno komuniciramo. Da skratim.

Kako vaš trud ne bi bio uzaludan napominjem da:

  1. sudjelovanjem u anketi imate mogućnost osvojiti pametni telefon Apple iPhone 7 32 GB
  2. ako kojim slučajem osvojimo neku nagradu svaki naš kupac na dan koji odredimo osvojit će još jedan vrijedan poklon

Unaprijed se zahvaljujem na vašem vremenu i želim sreću. Kako Vama tako i nama 🙂 Klikom na gumb krenite ispunjavati anketu. Hvala od srca!

LINK NA ANKETU

Claudio Kramarić,
direktor WOW Junkie

Važno: Nagradu osiguravaju sMind i Valicon (organizatori ankete). Rezultati kreativnog natječaja bit će objavljeni 6. 4. 2017. Pratite Facebook stranicu Shopper’s Mind Hrvatska i ne propustite objavu sretnog dobitnika.

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.