Poklonite si tajnu vječne lj…

Poklonite ženi tajnu vječne ljepote

Kaže se: ‘Poklonite ženi tajnu vječne ljepote i zauvijek ste rezervirali mjesto u njenom srcu.’ Kako to? Moguće je i to u samo par klikova! Tajnu čuva priroda, a mi smo samo njeni pomagači. Među mnogim blagodatima koje možete pronaći u proizvodima na našim stranicama skriva se i smilje. Biljka tisuću života. Upoznajmo je.

Zašto smilje?

Smilje je ljekovita biljka koja na različite načine doprinosi zdravlju čovjeka. Smilje pripada porodici biljaka latinskog naziva Helichrysum sp., a rasprostranjeno je diljem Mediterana. Eterično ulje smilja posjeduje aktivne supstance koje imaju antibakterijsko, antigljivično i protuupalno djelovanje. U sebi skriva i tajnu dugoročne mladosti… Smilje igra važnu ulogu u tradicionalnoj medicini mediteranskih zemalja ali je to i zakonom zaštićena biljka.

Smilje ćete u nas ponajprije prepoznati kao grm s lijepim žutim cvjetićima koji divno mirišu.

Smilje voli oskudno tlo i puno Sunca te mu baš zato odgovaraju područja Mediterana i njegove sunčane obale.

Immortela kozmetika – Otkrivamo tajnu

Immortella prirodna kozmetika u naš je shop stigla u vrijeme kada Vas sve više zanima prirodna kozmetika s hrvatskim potpisom. Ovaj hrvatski brand je inspiriran prirodom i ljepotom Mediterana.

Simbol branda je smilje koje raste iz stijene te, znakovito, njegovi cvjetovi nikada ne venu jer sadrže eterično ulje veličanstvenih svojstava. U ovim prirodnim, rukom rađenim pripravcima skriva se tajna vječne ljepote.

Ako nas nakon svega pitate za savjet, predlažemo vam poklon set za njegu lica. Pronaći će te sve što je potrebno.

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.