Peter Thomas Roth kozmetika

Peter Thomas Roth kozmetika 1

Pether Thomas Roth kozmetika iz New Yorka nije posve rijetka tvrtka iza koje stoji pojedinac koji je po svojem imenu prozvao kopletnu liniju luksuznih proizvoda i tako je u činio svjetski poznatom. Ima takvih primjera još, John Masters Organics samo je jedna takva. Međutim ono po čemu se PTR ističe jest nevjerojatna vlasnikova želja za uspjehom, strast prema luksuzu i korištenje isključivo najboljih sastojaka u svojim proizvodima.

Petherovo porijeklo, njegov život i rad mogli bi poslužiti kao predložak za film. Ukratko, strast i luksuz naslijedio je od obitelji (njegovi su preci još krajem 19. stoljeća u Mađarskoj posjedovali čak dva lječilišta). Potom, cijeli život vezan je uz industriju ljepote. Tvrtku je pokrenuo 1993., nakon fenomenalnih rezultata proizvoda koje je isprva osmislio za vlastite potrebe (otud najbolji i najluksuzniji sastojci).

Pogledajte video s preporukama najprodavanijih proizvoda:

Njegova ljekovita i njegujuća filozofija temelji se na primjeni blata i minerala iz mađarskih termalnih izvora. Poštujući ljekovita svojstva tradicionalnih sastojaka, Peter ih danas unapređuje novim sastojcima pri čemu se služi tehnologijom 21. stoljeća.

Rezultat je učinkovita njega kože prilagođena individualnim potrebama svakog lica i WOW Junkie vas zove da je isprobate.

Tvrtka Peter Thomas Roth ne prodaje samo proizvode za njegu kože. Ona prodaje način života. Lider je u svom segmentu u industriji ljepote i čvrsto drži poziciju na tržištu kliničkih proizvoda.

 

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.