PayPal plaćanje na WOW Junkie stranicama

PayPal plaćanje na WOW Junkie stranicama

Pozdrav! Uveli smo plaćanje PayPalom. Točnije, od sredine ožujka u našoj trgovini sve svoje narudžbe možete platiti putem svog PayPal računa. PayPal je vrlo popularan servis elektroničkog plaćanja koji omogućuje sigurno i jednostavno online plaćanje. Ujedno ovo je još jedan korak dalje da se na našim stranicama osjećate ugodno i sigurno.

PayPal plaćanje na WOW Junkie stranicama radi ovako, odnosno trebate znati ovo:

Odabirom ove mogućnosti vrijednost Vaše košarice bit će konvertirana iz HRK u EUR jer Paypal ne podržava HRK kao valutu plaćanja vaše narudžbe. Iznos narudžbe Vaše kreditne kartice koja je vezana na Paypal račun će biti terećen kroz konverziju cijene u eurima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke. Aktualni tečaj možete provjeriti klikom na tečajnu listu. Lista se osvježava svakog sata.

Što još moram znati o PayPalu?

Jedna od najvećih prednosti PayPal-a je što korisnik prilikom plaćanja u web trgovini ne ostavlja broj svoje kreditne kartice ili bankovnog računa te tako značajno smanjuje rizik od zloupotrebe tih informacija. Drugim riječima, PayPal djeluje kao vrlo siguran posrednik između dvije strane.

Svoj online račun možete otvoriti besplatno, a preko tog računa možete kupovati online, prebacivati novac, ali i primati novac preko interneta. Te usluge su besplatne, a PayPal zarađuje tako što trgovcima naplaćuje proviziju po svakoj transakciji.

Ukoliko želite otvoriti PayPal račun kliknite na ovaj link: PayPal Hrvatska (bit će vam potrebna vlastita email adresa, kreditna ili debitna kartica odnosno bankovni račun).

 

 

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.