Search
Close this search box.

2022

Morgan’s šampon za tijelo učvršćuje i dubinski čisti

Luksuzni gel za tuširanje odabranih mirisa bergamonta, jasmina, sandalovine i patchoulije. Kožu hidratizira i štiti. Namijenjen za sve tipove kože.

11,15 
Out of stock

APIVITA Wine Elixir dnevna krema protiv bora i za učvršćivanje SPF30

Lagana dnevna krema koja smanjuje pojavu tamnih mrlja dok istovremeno daje zaštitu od sunca ima 89% prirodnih sastojaka. Prigodno za sve tipove kože. Dermatološki testirano.

Real Techniques čarobna spužvica za puder

Najbolja prijateljica tvoje #1 narančaste Miracle Complexion spužvice.

11,95 

APIVITA hidratantna krema lagane teksture – NOVO!

Hidratantna gel krema za masnu i mješovitu kožu iz linije Aqua Beelicious. Formulirani sastojci dobiveni  fuzijom citrusa, irisa, divlje ruže i meda, hidratiziraju i revitaliziraju, vraćaju sjaj te povećavaju elastičnost i mekoću kože. Održava lijep i zdrav izgled kože. OIL FREE!!!  

25,08 

ALTERNA Caviar Repair maska za obnovu kose

Maska za kosu s mikrozrncima djeluje dubinski i obnavlja kosu. Regeneracijski proteini ispunjavaju oštećenja kose i zaglađuju površinski sloj te posljedično obnavljaju zdrav i njegovan izgled. Ekstrakt kavijara kao najbogatiji prirodni izvor omega kiselina omogućuje uspostavljanje prirodne ravnoteže lipida u jezgri i na površini vlasi.

55,88 

APIVITA hidratantna krema bogate teksture

Hidratantna gel krema za masnu i mješovitu kožu iz linije Aqua Beelicious. Formulirani sastojci dobiveni  fuzijom citrusa, irisa, divlje ruže i meda, hidratiziraju i revitaliziraju, vraćaju sjaj te povećavaju elastičnost i mekoću kože. Održava lijep i zdrav izgled kože.

25,08 

Facefinity All Day Flawless 3u1 tekući puder 77 Soft Honey

Tri profesionalna make-up alata u jednoj bočici - primer (podloga), SPF tekući puder i korektor s multi-tasking formulom visokog prekrivanja. Pruža zaštitu od sunca SPF20. Klizi preko nesavršenosti kože, a ostavlja prirodan mat ten. Ekskluzivna Flexi-hold tehnologija pomiče se zajedno s kožom i tako osigurava cjelodnevni učinak. Otporan na vodu, znoj i dodir!

17,12 

Apivita Bee Sun Safe tonirana gel-krema za lice SPF50

Hidratantna tonirana gel-krema za lice koja je zbog svoje lagane, nekomedogene teksture idealna za zaštitu masne kože tijekom boravka na suncu.

29,07 

APIVITA hidratantni gel za područje oko očiju

Višenamjenski serum vodeno gelaste teksture iz linije Aqua Beelicious. Formulirani sastojci dobiveni fuzijom  citrusa, irisa,  divlje ruže i meda, hidratiziraju i revitaliziraju, vraćaju sjaj te povećavaju elastičnost i mekoću kože. Ekstrakt zelenog čaja smanjuje tamne podočnjake i znakove umora. Savršena podloga prije nanošenja korektora.

22,03 

APIVITA Beessential dnevno ulje za lice NOVO!!!

Beauty booster koja ojačava kožnu barijeru, hidratizira kožu i hrani je hranjivim sastojcima.

40,22 
WOW PONUDA!

APIVITA Šampon za osjetljivo vlasište s lavandom i medom

Smiruje, hidratizira osjetljivu kožu vlasišta. Smanjuje iritaciju i svrbež. Učinkovito regenerira osjetljiva područja te ih njeguje.

13,70 

Morgan’s sprej za volumen kose 100ml

Sprej za volumen i srednje učvršćivanje. Pogodan za sve tipove kose uključujući tanku i istanjenu kosu. Lako se uklanja četkom.

14,86 

APIVITA Bee Radiant krema za područje oko očiju

Prevenira i zaglađuje fine linije i bore na području oko očiju te smanjuje pojavu tamnih krugova oko očiju i znakova umora. Sadrži 99% prirodnih sastojaka.

35,04 

Max Factor Lipfinity ruž 140 Charming

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 

Real Techniques Priming Jar Brush

Dvostrana četkica pomoću koje na strani kista koristite primer pomoću kojeg na jednostavan način možete ravnomjerno nanijeti proizvod. Korisna je za zamagljivanje pora.

17,26 

Lasting Performance tekući puder 106 Natural Beige

Sjajno prekriva i traje cijeli dan. Lasting Performance tekući puder stvara savršen ten svježeg izgleda. Otporan na dodir.

14,59 
WOW PONUDA!

APIVITA Maska za obnovu suhe kose

Dubinski njeguje, obnavlja suhu i oštećenu kosu. Bogata prirodnim sastojcima.  Dehidriranoj kosi vraća vlažnost, sjaj i mekoću. Maslinovo ulje i med učinit će čuda i riješiti vaš problem. Isprobajte moć prirode!

18,37 

APIVITA hidratantna maska za kosu sa hijaluronom

Maska s glavnim sastojcima aloe i hijaluronskom kiselinom, formulirana je za sve tipove kose kojima je potrebna dubinska hidratacija. Ona čini kosu izrazito mekom i štiti je od oštećenja te ispucanih vrhova.

22,96 

Morgan’s šampon za normalnu kosu na bazi Aloe Vere

Ovo je luksuzni Morgan's šampon koji će vas oduševiti svojim mirisom, a nakon pranja čistom i mekom kosom.

12,08 

Max Factor Masterpiece Max maskara Black/Brown

Volumizirajuća maskara koja je zbog svojih svojstava među vizažistima prozvana kultnim klasikom. Masterpiece Max daje odvažan volumen jednim potezom štapića. Formula je glatka i nadogradiva te daje do 400% više volumena.

13,95 

Lancaster zaštitno mlijeko za tijelo bez ulja SPF50

Zaštita od UVA/UVB filtera i infracrvenih zračenja.  Čista i eco friendly, ova lagana mliječna tekstura bez ulja, nevidljiva nakon nanošenja, pruža izuzetno senzorno krajnje iskustvo. Vaša koža je uljepšana.

36,50 

Morgan’s glina za dodatnu teksturu kose

Ova glina za kosu dat će kosi dodatnu teksturu, a mat završetak je tu kako bi kosa i styling izgledali prirodno i ne presjajno. Postignite onaj 'nije me briga' izgled frizure.

11,15 

Lancaster zaštitno mlijeko za tijelo SPF 15

Zaštita od UVA/UVB filtera i infracrvenih zračenja je glavna uloga Lancaster Sun Beauty Silky Fluid mlijeka za zaštitu kože. Posebno je razvijeno za srednju do tamnu kožu kako bi se stvorio blistav, ujednačen i trajni ten uz očuvanje ljepote kože. Idealan je za kožu koja lako tamni i rijetko izgori.

39,95 

Max Factor Khol Pencil olovka za oči 080 Cobalt Blue

Max Factor Khol olovka za oči ultra mekane i dugotrajne khol teksture. Dovoljno čvrsta za elegantnu definiciju, dovoljno mekana za sofisticirani smokey eye.

6,70 

Morgan’s luksuzna krema za njegu brade i brkova

Luksuzna krema za njegu brade i brkova obogaćena aromatičnim notama bergamota, limete, zelenog čaja, mošusa i sandalovine. Bradu i brkove čini mekima, fino zaglađuje te ih čini dobro održavanima.

27,87 
Out of stock

Alterna Caviar Anti Frizz maslac za kosu

Maslac nanosite prije feniranja. Pretvara se u lagano ulje koje će otkloniti efekt elektriciteta i hidratizirati kosu pa izgled suhe kose trenutno nestaje i do 80% sljedeća 72 sata. Namijenjen svim osobama sa srednje jakom do jakom kosom. Vrlo lagana tekstura ne utječe na težinu kose. Rezultat korištenja je glatka i mekana kosa. Vegan proizvod.

Max Factor Miracle Veil puder u prahu

Matira i fiksira svaku podlogu, te sprječava pojavljivanje prekomjernog sjaja. Sadrži pigmente koji reflektiraju svjetlost i koži daje svjež i blistav izgled. Poboljšava regeneraciju kože.

13,29 

Lancaster zaštitno mlijeko za osjetljivu kožu SPF 30

Sun Sensitive Delicate Softening Milk posebno je razvijeno za vašu kožu osjetljivu na sunce. Formula visoke tolerancije pruža zaštitu širokog spektra, smanjuje crvenilo i iritaciju kože te pruža ujednačen, blistav ten. Djeluje preventivno protiv starenja kože.

36,37 

APIVITA Rose&pepper anticelulitno ulje za oblikovanje tijela

Potpuno prirodni proizvod koji, uz svakodnevnu primjenu u samo nekoliko minuta, pomaže u borbi protiv celulita i oblikovanju tijela. Ne propustite!

40,08 

Morgan’s vintage 1873 kolonjska voda

Prava, muška kolonjska voda s drvenastom bazom mošusa i ambera te citrusnih nota skupa sa zelenim listom, kokosom i sandalovinom. Miris dugo traje, a pumpica osigurava optimalnu upotrebu.  

37,96 

Apivita Bee Sun Safe krema za osjetljivu kožu lica SPF50

Umirujuća krema za lice idealna za zaštitu osjetljive kože tijekom boravka na suncu.

29,07 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu very light blond N9,38

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 

Morgan’s 3 u 1 šampon, gel za tuširanje i losion za brijanje

Morgan's 3 u 1 je odličan proizvod za sve vas koji volite biti u pokretu i trebate jedan proizvod za održavanje njege lica i kompletnog tijela. Jednostavan za ponijeti i odličnih svojstava. Za sve tipove kože.

16,72 

APIVITA Losion za njegu ruku i tijela

Hidratizira i omekšava kožu te sprječava dehidratizaciju. Povećava elastičnost kože. Vaša koža je meka i podatna s blagim mirisom zahvaljujući eteričnom ulju grejpa.

13,29 

Apivita Nježni čistač za uklanjanje šminke za područje oko očiju

Mlijeko za uklanjanje šminke na području očiju, bez mirisa i oftalmološki testirano ne iritira oči i nježno uklanja svu šminku.

13,14 

Apivita Gel za čišćenje intimnog područja za posebnu zaštitu

Gel za čišćenje intimnog područja za posebnu zaštitu s čajevcem i propolisom namijenjen je za svakodnevnu upotrebu, a u sebi sadrži 91% prirodnih sastojaka.

24,95 

Apivita Bee Sun Safe krema za bebe SPF30

Bogata krema idealna za zaštitu od neizravne izloženosti sunčevom zračenju kože lica i tijela beba i dojenčadi starijih od 6 mjeseci.

33,05 
WOW PONUDA!

APIVITA Gel za umivanje propolis i limun

Snažan gel koji budi sva vaša čula i njeguje. Na bazi propolisa i limuna koji uklanjanju nečistoće i višak masnoća s vaše kože bez isušivanja. Dobro je znati da je Apivita zamijenila vodu infuzijom zelenog čaja kako bi pojačala antioksidacijsko djelovanje proizvoda za čišćenje lica.

12,85 

Keratherapy šampon za obojanu kosu s keratinom

Keratherapy šampon za obojanu kosu koristi se za produljenje trajnosti boja za kosu i pramenova. Nježno uklanja sve nečistoće koje utječu na bezbojnost i sivilo kose.

24,02 

Miracle Touch kremasti puder 75 Golden

Za trenutnu blistavost. Puder u trenu otkriva unutarnji sjaj kože te sjajno prekriva. Izrazito lagan, hidratantan i luminozan na koži. Obogaćen hijaluronskom kiselinom i SPF20 nudi umjereno do visoko prekrivanje i njegu.

15,93 

ALTERNA Caviar Repair regenerator za obnovu kose

Regenerator za intenzivno obnavljanje kose je emulzija koja štiti od lomljenja i dodatnih oštećenja. Nakon primjene kosa je obnovljena i nahranjena iznutra.

46,32 

Real Techniques Premium kućište za Miracle Complexion spužvicu

Premium Sponge Case čuva tvoje spužvice i tvoj neseser od nečistoća i nikada se neće razbiti.

12,10 
WOW PONUDA!

APIVITA Šampon za masnu prhut s bijelom vrbom i propolisom

Čisti i smiruje svrbež i iritaciju vlasišta. Efikasno uklanja prhut. Učinkovito  tretira i uravnotežuje masnoću vlasišta te uklanja mrtve stanice.

13,70 

Morgan’s vosak za oblikovanje i definiranje kose i sjaj

Lagani vosak za definiranje koji kosu ne ostavlja masnom. Nanesite na ruke i stvorite sjajnu frizuru.

11,15 

APIVITA Gel za tuširanje s esencijalnim uljima

Tonirajući gel s esencijalnim uljima, inspiriran načelima aromaterapije, nježno čisti vašu kožu. Čuva njenu prirodnu vlažnost. Koža je meka i sjajna. Izaziva osjećaj ugode i opuštanja.

13,14 

Morgan’s krema za bradu i brkove

Morgan's krema za bradu i brkove mekša i hidratizira, te bradu i brkove obogaćuje svježim mirisom. Za brade i brkove različitih dužina. Sadrži aloe veru, pšenično ulje i djevičansko maslinovo ulje koje hrani i potiče zdrav rast. Najprodavaniji je proizvod brenda Morgan's.

15,79 

APIVITA Krema za suhe i oštećene ruke

Zbog svojih blagotvornih sastojaka, formula ove prirodne kreme odmah pruža osjećaj olakšanja i smanjuje nelagodu. Njeguje i liječi. Vraća izgubljenu hidratizaciju, koža ruku postaje mekana i podatna.

10,49 

Lancaster Sun Beauty Sun Protective Fluid SPF 30

Novi ultra-lagani i nevidljivi saveznik za zaštitu lica za osjećaj gole kože je Fluid za zaštitu od sunca SPF30. Osim ciljanja na 100% sunčevog spektra, naša čista i oceanska, visoko osjetilna krema za sunčanje sada također pomaže popraviti kožu od oštećenja izazvanih suncem. Zaštita od sunca u pokretu pruža zdravu zlatnu preplanulost u dvostruko kraćem roku.

38,76 

APIVITA gel za pranje intimnog područja (dodatna zaštita)

Nježni gel za pranje idealan je za upotrebu kada god se pojave iritacije.  Sprječava rast patogenih mikroorganizama. Prepustite se potpuno prirodnoj zaštiti i njezi. Isprobajte!

20,04 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu violet, N4,20

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 

ALTERNA Caviar Multiplying regenerator za volumen kose

Njegujuća emulzija bez sulfata njeguje od korijena do vrhova te hrani,štiti tanku i finu kosu. Kosi donosi dodatnu vlagu bez dodatne težine te daje veći volumen. Osigurava dodatni volumen i uravnotežuje razinu vlage u vlaknu kose te štiti boju kose

46,32 

Apivita Bee Sun Safe tonirana krema za lice protiv mrlja i starenja SPF50

Krema za lice baršunaste teksture, idealna za zaštitu protiv tamnih mrlja i starenja kože tijekom boravka na suncu, a pogodna je i za osjetljivu kožu.

37,03 

Max Factor False Lash Effect maskara Deep Raven Black

Nakon samo jednog nanosa, vidjet ćeš zašto su vizažisti oduševljeni. Kultna False Lash Effect maskara sada u ultra-dramatičnoj, ultra-tamnoj crnoj boji.

14,59 

Morgan’s mat pasta za kosu srednje čvrstoće

Pasta je srednje jakog učvršćivanja i neodoljivog mat efekta koji kosi daje prirodan izgled. Odličnog mirisa.

11,20 

Real Techniques četka za konturiranje

Široka glava ove četkice s koso rezanom dlakom omogućava potpuno i jednostavno sjenčanje te naglašavanje kontura lica.

16,06 

APIVITA Crni gel za čišćenje lica s propolisom i aktivnim ugljenom

Proizvod ima 97% prirodnih sastojaka, a pomoću aktivnog ugljena i propolisa čisti, uklanja šminku i nečistoće te daje dodatnu zaštitu od vanjskih utjecaja.

16,06 

ALTERNA Caviar Multiplying pjena za volumen kose

Lagana njegujuća pjena za oblikovanje frizure, klinički dokazano podebljava i jača svako vlakno kose. Kosa je nakon uporabe na dodir zdrava, sjajna i puna volumena.

37,96 
WOW PONUDA!

APIVITA Šampon za suhu prhut s celerom i propolisom

Čisti i smiruje svrbež i iritaciju vlasišta. Efikasno uklanja prhut. Učinkovito  tretira suhoću i uravnotežuje te uklanja mrtve stanice.

13,70 

Max Factor Creme Puff puder u kamenu GLOW 55

Kada želite ukloniti višak sjaja ili samo fiksirati puder, ovaj proizvod to omogućava. Rezultat je mekani, mat ten bez vidljivih pora. Sadrži ultra sitne reflektirajuće čestice kako bi vaš ten izgledao svježe i odmorno.

10,80 
Out of stock

Alterna Caviar Densifying sprej protiv ispadanja kose

Stimulator vlasišta daje kosi veću gustoći u hranjive tvari kako bi kosa bila zdrava i jaka. Stimulira vlasište za bolji rast kose.