Search
Close this search box.

2022

WOW PONUDA!

APIVITA Bee Radiant serum za sjaj kože i protiv znakova umora

Djeluje anti-age, protiv bora. Energizirajući serum s bijelim božurom, patentiranim ekstraktima plodova zmaja koji sprječava, odgađa i popravlja razvijajuće znakove starenja poput finih linija i bora, a istovremeno nudi trenutni i trajno vidljivi sjaj. Namijenjen je koži koja pokazuje znakove umora te vraća prirodan sjaj. Sadrži 96% prirodnih sastojaka.

35,99 

Miracle Touch kremasti puder 80 Bronze

Za trenutnu blistavost. Puder u trenu otkriva unutarnji sjaj kože te sjajno prekriva. Izrazito lagan, hidratantan i luminozan na koži. Obogaćen hijaluronskom kiselinom i SPF20 nudi umjereno do visoko prekrivanje i njegu.

15,93 

ALTERNA Caviar Infinite snažan serum za obojenu kosu

Revolucionarni dvostruki koncentrat koji osvježava boju i sjaj kose. Sastojci u serumu omataju se oko vlakna kose te tako stvaraju lagani veo koji štiti od UV zraka i izbljeđivanja boje kose.  

48,31 

Morgan’s vintage luksuzna škrinja, poklon set za muškarce

Vintage 1873 kolonjska voda (50 ml) za sjajan miris i luskuzna krema za njegu brade i brkova (60 ml) u savršeno krojenoj škrinji s logotipom Morgan's. Za više detalja pregledajte opis proizvoda.

65,03 

APIVITA Wine elixir ulje za lice

Poboljšava teksturu i elastičnost kože te hidratizira, njeguje i dubinski obnavlja kožu lica. Štiti kožu od oksidacijskog stresa i vanjskih čimbenika zahvaljujući ekstraktu propolisa i vitaminu E.

44,99 
WOW PONUDA!

APIVITA Maska za obnovu suhe kose

Dubinski njeguje, obnavlja suhu i oštećenu kosu. Bogata prirodnim sastojcima.  Dehidriranoj kosi vraća vlažnost, sjaj i mekoću. Maslinovo ulje i med učinit će čuda i riješiti vaš problem. Isprobajte moć prirode!

18,37 

ALTERNA Caviar Multiplying pjena za volumen kose

Lagana njegujuća pjena za oblikovanje frizure, klinički dokazano podebljava i jača svako vlakno kose. Kosa je nakon uporabe na dodir zdrava, sjajna i puna volumena.

37,96 

APIVITA Pure jasmine hidratantno mlijeko za tijelo

Hidratizirajući kompleks: pčelinji vosak, shea maslac, bademovo i maslinovo ulje, aloa, učinit će vašu kožu mekom, dubinski nahranjenom. Osjećaj svježine i dobrog raspoloženja potaknut će esencijalna ulja. Isprobajte!

23,09 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu light brown N5,0

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 

Morgan’s osvježavajući tonik za kosu na bazi mentola

Hladi i umiruje problematično vlasište podložno svrbežu, istovremeno njeguje i daje teksturu kosi. Osvježava i štiti.

14,86 

APIVITA hidratantni serum za lice

Višenamjenski serum vodeno gelaste teksture iz linije Aqua Beelicious. Daje dugotrajnu hidrataciju i svježinu, čak i u ekstremnim uvjetima okoliša (prije i nakon izlaganja sunca, hladnoće, vjetra). Rebalansira i umiruje kožu od iritacija i crvenila. Štiti kožu od vanjskih agresora pružajući joj zdraviji i više balansiran izgled.  

27,08 

ALTERNA Caviar Infinite regenerator za obojenu kosu244

Nježna njegujuća emulzija bez sulfata ojačana je snažnim antioksidantima za dugotrajnu zaštitu boje kose od UV zraka. Dubinska njegujuća formula unosi dodatnu vlagu koja jača kosu nakon bojenja.  

46,32 

Morgan’s balzam za poslije brijanja

Morgan's balzam za poslije brijanja kožu će dezinficirati, učiniti mekom i spriječiti starenje. Ovo je idealan after shave za svakog pravog gentlemena.

25,88 
WOW PONUDA!

APIVITA Wine elixir krema bogate teksture

Bogata tekstura ove kreme pojačava snagu elixira. Smanjenje bora, pojačane konture lica i blistava koža, rezultat su snažnih, prirodnih anti-aging sastojaka koji su vidljivi u kratkom periodu.

35,99 

Alterna Caviar Smoothing  Anti Frizz njegujuće ulje za kosu

Ovo ulje vrlo brzo nakon primjene obnavlja, zaglađuje i omekšava suhu i naelektriziranu kosu. Ne otežava dodatno vlasi već ih dubinski hidratizira. Zahvaljujući visokom sadržaju masnih kiselina kosa ima do 250% ljepši sjaj.

46,32 
WOW PONUDA!

APIVITA Wine elixir krema za oko očiju i usana

Vaši najosjetljiviji dijelovi lica, područje oko usana i očiju revitalizirani su i zaštićeni od nastanka bora. Hidratizirani, ugodno zategnuti i ne podliježu vanjskim štetnim utjecajima.

28,03 

APIVITA Bee Radiant noćni balzam za detox i umornu kožu

Snažan detox koji djeluje anti-age, protiv bora. Sprječava nastajanje znakova starenja, zaglađuje i daje volumen licu. Sadrži 96% prirodnih sastojaka.

44,99 

Lancaster tonirani gel za sunčanje SPF 6

Sun Beauty Tan Deepener Tinted Jelly (kod nas nazvan i pekmez) posebno je razvijen za žene koje su navikle na sunce, uvijek preplanule ili rijetko izgore. Ovaj tonirani gel koži daje sjaj, omogućava brži, intenzivniji i besprijekoran ten sa širokom zaštitom spektra. Hidratantna formula sprječava suhoću i ljuskanje kože.

41,41 

Real Techniques čarobna spužvica za puder

Najbolja prijateljica tvoje #1 narančaste Miracle Complexion spužvice.

11,95 
WOW PONUDA!

APIVITA Regenerator za masno vlasište i suhe vrhove

Uspostavlja balans vlažnosti vlasišta i suhih vrhova zahvaljujući koprivi i ekstraktu propolisa. Vaša kosa dobiva na volumenu. Sjana je i meka - lako se raščešljava. Isprobajte!

13,70 

Max Factor Creme Puff rumenilo 05 Lovely Pink

Kraj potrage za rumenim tenom zdravog sjaja. Ovo rumenilo u više tonova i s finim Mica česticama stvara svjež ten nadomak poteza kista.

13,14 

Max Factor Khol Pencil olovka za oči 060 Ice Blue

Max Factor Khol olovka za oči ultra mekane i dugotrajne khol teksture. Dovoljno čvrsta za elegantnu definiciju, dovoljno mekana za sofisticirani smokey eye.

6,70 

Apivita Bee Sun Safe umirujuća gel-krema za lice i tijelo

Hidratantna gel-krema za umirenje kože lica i tijela nakon izlaganja suncu. Hidratizira i pruža osvježavajući osjećaj hlađenja kože

19,11 
WOW PONUDA!

APIVITA Wine elixir serum

Moćna formula ovog seruma snažno i dubinski revitalizira vašu kožu. Otklanja prve znakove starenja. Zahvaljujući mnoštvu eteričnih ulja i vaše raspoloženje odisat će ugodom i mirom.

40,03 

Keratherapy kvadratna toplinska četka 45mm

Keratherapy kvadratna toplinska četka 45mm za kreiranje volumioznih, pravilnih valova na kosi. S nano tehnologijom koja daje sjaj kosi. Spriječava statički elektricitet. Indikacijske toplinske trake Kvadratni oblik za jednostavnije zaglađivanje Šiljak na kraju za jednostavnije odjeljivanje

24,02 

Real Techniques Slide prilagodljiva četkica za lice

Prilagodi prekrivanje po svojoj želji jednim klikom. U potpunosti je retractable - što znači da ju bez brige možeš ponijeti sa sobom u torbi, na put... UltraPlush sintetičke čekinje. 100% Cruelty-Free.

17,26 
WOW PONUDA!

APIVITA Ulje za obnavljanje kose

Obnavljanje kose s arganovim uljem i maslinom, učinkovita je i potpuno prirodna formula. Ukoliko vas muči suho vlasište i kosa je neukrotiva, prepustite se esencijalnim uljima. Osjetite snagu prirode. Isprobajte!

24,80 

APIVITA Hidratantno mlijeko za tijelo sa smokvom

Njegujte svoju kožu inspirirani načelima aromaterapije. Smokva pruža intenzivnu hidrataciju, a bogatstvo prirodnih sastojaka čini je glatkom, podatnom, osvježenom. Vaša koža je intenzivno nahranjena i blistava.

23,09 

Miracle Touch kremasti puder 70 Natural

Za trenutnu blistavost. Puder u trenu otkriva unutarnji sjaj kože te sjajno prekriva. Izrazito lagan, hidratantan i luminozan na koži. Obogaćen hijaluronskom kiselinom i SPF20 nudi umjereno do visoko prekrivanje i njegu.

15,93 
Out of stock

L’Oréal Professionnel Vitamino Acidic Sealer losion za obojenu kosu

Losion koji se ispire za zadržavanje sjaja kose. PROFESIONALNA FORMULA. Formula ojačava vlakno za optimalnu zaštitu i intenzivan i dugotrajan sjaj obojene kose. Ova tekućina transformira se u mliječnu njegu kad se nanese na mokru kosu.

Max Factor Creme Puff rumenilo 25 Alluring Rose

Kraj potrage za rumenim tenom zdravog sjaja. Ovo rumenilo u više tonova i s finim Mica česticama stvara svjež ten nadomak poteza kista.

13,14 

Keratherapy Leave-in regenerator s keratinom

Keratherapy Leave-in regenerator s keratinom je lagani, višenamjenski, njegujući sprej za raščešljavanje koji njeguje i hidratizira kosu, vraća zdrav, sjajan i osvježen izgled. Mješavina pšeničnih klica i ulja jojobe pomažu dodati sjaj, poboljšati upravljivost i kontrolirati neposlušnu kosu. Višenamjenska formula štiti prije kupanja u bazenu/moru ili stiliziranja, a jednako tako dobar je alat za frizere jer […]

24,02 
WOW PONUDA!

APIVITA Boja za kosu dark blonde gold N6,35

Bogati prirodni sastav osigurava 100% pokrivenost sijede kose od prve uporabe. Nudi profesionalni rezultat koji daje sjaj i ujednačenost od korjena kose pa do  vrhova.

16,14 

Morgan’s glina za dodatnu teksturu kose

Ova glina za kosu dat će kosi dodatnu teksturu, a mat završetak je tu kako bi kosa i styling izgledali prirodno i ne presjajno. Postignite onaj 'nije me briga' izgled frizure.

11,15 

Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume maskara Black/Brown

Best-seller i dugogodišnji favorit iz Max Factora. Maskara koja povećava volumen trepavica za 300%. Dovoljno je nanijeti dva sloja za glamurozan izgled trepavica. Ona trepavice čini gušćima, duljima, a oči najizražajnijima na licu.

11,55 

ALTERNA Caviar Perfect Texture anti-aging sprej za kosu

Alterna Caviar Perfect Texture anti-aging sprej za kosu proizvod je za postizanje potpunog volumena. Snagom učvršćivanja laka za kosu i učinkom čišćenja suhog šampona stvara nevjerojatan volumen.

38,36 

Morgan’s shampoo & style luksuzni poklon set

Sve što je potrebno za vrhunsku njegu kose - šampon i regenerator te krema, gel i vosak s mat završetkom. Njeguje i revitalizira kosu. Pogodno za sve tipove kose.

51,76 

Keratherapy korektor za sijede korijene Light Brown

Keratherapy korektor za sijede korijene privremeni je sprej s bojom koji trenutno prekriva sijede vrhove između bojenja.

24,02 

APIVITA Hidratantno mlijeko za tijelo

Zahvaljujući grčkom planinskom čaju pruža zaštitu od oksidativnog stresa, a esencijalna ulja bergamota i eukaliptusa podižu raspoloženje i revitaliziraju kožu. Pogodno za muškarce i žene. Isprobajte!

23,09 

Max Factor Masterpiece Nude Palette 01 Cappuccino Nudes

Masterpiece Nude paleta sjenila za oči u više tekstura i 8 nijansi za stvaranje svakog looka: od svakodnevnog do svečanog. Za sve tipove kože.

19,91 

Real Techniques Priming Jar Brush

Dvostrana četkica pomoću koje na strani kista koristite primer pomoću kojeg na jednostavan način možete ravnomjerno nanijeti proizvod. Korisna je za zamagljivanje pora.

17,26 

Lancaster zaštitno mlijeko za tijelo SPF 15, 400 ML

Veliko pakiranje, 400 ml! Zaštita od UVA/UVB filtera i infracrvenih zračenja je glavna uloga Lancaster Sun Beauty Silky Fluid mlijeka za zaštitu kože. Posebno je razvijeno za srednju do tamnu kožu kako bi se stvorio blistav, ujednačen i trajni ten uz očuvanje ljepote kože. Idealan je za kožu koja lako tamni i rijetko izgori.

54,42 

APIVITA Bee Radiant krema bogate teksture protiv starenja

Sprječava razvijanje znakova starenja te djeluje protiv umora. Stvorena za normalnu do suhu kožu. Sadrži 96% prirodnih sastojaka.

40,35 

APIVITA Beessential dnevno ulje za lice NOVO!!!

Beauty booster koja ojačava kožnu barijeru, hidratizira kožu i hrani je hranjivim sastojcima.

40,22 
WOW PONUDA!

APIVITA Losion protiv ispadanja kose

Proizvod koji je zahvaljujući potpuno holističkom pristupu učinkovit u borbi protiv gubitka kose. Sprječava, smanjuje i odgađa gubitak kose. Ovaj novi, jedinstveni kompleks APIVITA laboratorija s organskim pasjim trnom, prava je super hrana za kosu. Isprobajte!

35,99 
WOW PONUDA!

APIVITA Ulje protiv prhuti

Ulje koje odmah ublažava i sprječava svrbež te razvoj mikroorganizama koji uzrokuju isušivanje kože i masnu prhut. Uživajte u blagotvornim svojstvima  potpuno prirodnog ulja. Isprobajte!

18,47 

L’Oréal Professionnel Vitamino Color regenerator za obojenu kosu

Obojena kosa zahtjeva posebnu njegu. Ovaj jedinstveni regenerator zaštitit će sjaj vaših obojanih vlasi, pojačati intenzitet boje i njen sjaj. Vaša će kosa uživati u hranjivom osjećaju koji joj pruža ovaj regenerator zadužen za očuvanje boje.

18,58 

Morgan’s ulje za bradu i kožu lica prije brijanja

Ulje za njegu brade i kože lica koristi se svakodnevno ali i kao priprema za ugodno brijanje. Njeguje kožu i bradu. Uz ovaj proizvod koristite i ovaj balzam za bradu.

25,88 

Max Factor Lipfinity ruž 022 Forever Lolita

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 

Max Factor Lipfinity ruž 090 Starstruck

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 

ALTERNA Caviar Repair maska za obnovu kose

Maska za kosu s mikrozrncima djeluje dubinski i obnavlja kosu. Regeneracijski proteini ispunjavaju oštećenja kose i zaglađuju površinski sloj te posljedično obnavljaju zdrav i njegovan izgled. Ekstrakt kavijara kao najbogatiji prirodni izvor omega kiselina omogućuje uspostavljanje prirodne ravnoteže lipida u jezgri i na površini vlasi.

55,88 

L’Oréal Professionnel Vitamino Color šampon za obojenu kosu

Neka vaša prekrasna nova boja svakim pranjem traje sve dulje! Ovaj šampon štiti boju od blijeđenja tijekom čak 8 tjedana, a pritom omekšava i hrani vlakna kose. Od sada ćete u svojoj sjajnoj, savršeno obojenoj kosi moći uživati mnogo dulje.

15,93 
WOW PONUDA!

APIVITA Šampon za osjetljivo vlasište s lavandom i medom

Smiruje, hidratizira osjetljivu kožu vlasišta. Smanjuje iritaciju i svrbež. Učinkovito regenerira osjetljiva područja te ih njeguje.

13,70 

Apivita Bee Sun Safe tonirana gel-krema za lice SPF50

Hidratantna tonirana gel-krema za lice koja je zbog svoje lagane, nekomedogene teksture idealna za zaštitu masne kože tijekom boravka na suncu.

29,07 

Apivita Bee Sun Safe krema za osjetljivu kožu lica SPF50

Umirujuća krema za lice idealna za zaštitu osjetljive kože tijekom boravka na suncu.

29,07 

Max Factor Lipfinity ruž 191 Bronzed

Tražite ruž koji traje cijeli dan? Lipfinity baršunasti ruževi su djelomično mat ruž, djelomično lip stain te osiguravaju postojanost do 24h. Za njegu i laque izgled nanesite Top Coat!

14,60 

Max Factor Miracle Pure Tekući puder za lice ALMOND 45

Spoj tekućeg pudera i skincare-a. Pruža srednju pokrivenost, hidratizira i učvršćuje kožu, a SPF30PA+++ štiti od preuranjenog oštećenja kože od UVA i UVB zraka.

17,29 

Alterna Caviar Repair duo za oštećenu kosu

Pripremili smo Vam Alterna Repairx proizvode kako biste lakše mogli dobiti sve ono što Vam je potrebno za oporavak kose i povrat sjaja. Dobitna kombinacija za brži oporavak kose. ALTERNA CAVIAR RESTRUCTURING ŠAMPON ZA OBNOVU KOSE - Alterna CAVIAR RESTRUCTURING REGENERATOR ZA OBNOVU KOSE 

75,65 

APIVITA Gel za pranje ruku

Grejp i propolis, u ovom gelu, odlična su kombinacija za cijelu obitelj. Nježno čisti, njeguje i hidratizira vaše ruke. Isprobajte!

10,22 

APIVITA hidratantna krema lagane teksture – NOVO!

Hidratantna gel krema za masnu i mješovitu kožu iz linije Aqua Beelicious. Formulirani sastojci dobiveni  fuzijom citrusa, irisa, divlje ruže i meda, hidratiziraju i revitaliziraju, vraćaju sjaj te povećavaju elastičnost i mekoću kože. Održava lijep i zdrav izgled kože. OIL FREE!!!  

25,08