Samo najbolja kupovina, koja teče posve glatko i u potpunosti pruža sve potrebne informacije o određenom proizvodu može završiti WOW efektom.

Mi smo ta trgovina.

Mi smo taj WOW efekt.

Nudimo isključivo WOW proizvode – iz kojih ćete iscijediti svaku
kap prije nego ih nabavite ponovo, fer cijene i brzu dostavu.

Da li može bolje od toga?

Dragi korisniče,

Ova stranica rezultat je potpune dugogodišnje ovisnosti. Jedne od onih kojih se ne možeš i ne želiš riješiti. Naime, kod ove ovisnosti nema ništa loše uz uvjet da imaš dovoljno mjesta u kupaonici i na policama. Istina, zna biti teško kada se tvom omiljenom proizvodu bliži kraj, a nedostupan ti je. Pa čekaš priliku, sumanuto kupuješ zalihe, stojiš u redovima ili čekaš 10 dana… Da li je sve u redu?

WOW Junkie će ti pomoći da svoj WOW faktor proživljavaš onda kada ti to želiš. Nećemo dopustiti da čekaš, vrebaš dostave i stvaraš zalihe.

To nije potrebno.

Sada imaš nas.

Želimo da i ti, u samo dva dana, uz svoj proizvod i testere koje sam odabereš, osjetiš taj WOW faktor.

Naime, u Hrvatskoj trenutno ne postoji trgovina koja bi na zadovoljavajući način odgovorila na potrebe modernog potrošača. WOW Junkie tim ovisnika o beauty proizvodima prihvatio se tog posla. Povukli smo svoje veze i spojili se sa stručnjacima kako bi zajedničkim snagama stvorili stranicu koja spaja sve ono što volimo: kvalitetne beauty proizvode, dizajn, pisanje, društvene mreže i druženje.

Naš tim sastavljen je od stručnjaka koji posljednje desetljeće posluje u industriji kozmetičkih proizvoda. Svaki dan pregovaramo s potencijalnim dobavljačima novih proizvoda. Misija nam je dovesti nove brandove čak i onda kada se njihovi predstavnici nalaze na drugom kraju svijeta. Mi smo zaljubljenici u svoj posao i neprekidno ćemo sastavljati WOW listu proizvoda.

Smatramo da baš svaki kupac zaslužuje WOW uslugu! Želimo te razveseliti, oraspoložiti, naučiti, savjetovati, pa i potaknuti da i ti nama nešto napišeš (recenziju ili čak i post za naš blog!).

WOW Junkie nije samo prodaja. To je naša strast.

WOW efekt za nas ne prestaje činom kupovine nekog kozmetičkog proizvoda. To je tek početak! #budiwow

P.S. WOW Junkie osmislili su Ona i On. Totalni ovisnici o WOW efektu. Znaju da želiš kupovati sigurno, uz najbolje moguće cijene i besplatnu dostavu. Za njih to nije usluga već priča koju poželiš podijeliti  s prijateljima.