Novexpert booster, serum, maska s vitaminom C. Stigli su, imamo ih sve!

Novexpert booster, serum, maska.

WOW vijest: Do 10. svibnja 2016. traje poseban promo popust na sve Novexpert proizvode. Uz to svaki novi posjetitelj ovih stranica koji se prijavi na naš newsletter osigurava dodatnih 10% prilikom prve kupovine. #budiWOW

Novexpert booster, serum, maska. Stigli su, imamo ih sve u našoj WOW trgovini namijenjenoj najvećim beauty ovisnicima. Pitaš se u čemu je buzz? Odakle toliko objava na temu Novexpert kozmetike? Da li odabrati Novexpert Hyaluronique Serum Booster ili Novexpert-ovu Expert liniju s vitaminom C za blistavu kožu?

Ne brini, mi nudimo odgovore, a na tebi je da odlučiš da li su ti proizvodi WOW. Krenimo redom.

Novexpert kozmetika je medicinski brand iz Francuske. Radi se o novim proizvodima na tržištu koji su dermatološki testirani, medicinski učinkoviti s 0% (nula posto) kemijskih sastojaka. Svaki sastojak je prirodnog porijekla i 100% su hipoalergeni što znači da neće iritirati tvoju kožu.

Novexpert booster, serum, maska
Tester Nowexpert Booster vitamin C

Što podrazumijeva Novexpert program za blistavu kožu?

Ovaj program često se spominje ali malo je medija koji u cijelosti prenose što zapravo znači i koje proizvode podrazumijeva. U pitanju su tri proizvoda za istinsku dubinsku njegu kože, koja bi tvojoj koži trebala vratiti sjaj u tri koraka:

  1. Expert eksfolijator maska i piling (50ml) osigurat će anti age djelovanje. Točnije, dobar dubinski piling (nakon 10 – 12 minuta) koji će kožu ostaviti zaglađenom i blistavom. Ovaj proizvod namijenjen je svim tipovima kože, korigira i prevenira hiperpigmentaciju.
  2. Booster s vitaminom C osigurava anti age djelovanje. Zahvaljujući pulpi baobaba i Novaxylinu iz morskih algi zagladit će kožu i učvrstiti konture, a bioflavonoidi će pružiti blistavi izgled. Ipak, ovaj proizvod najposebniji je po svom derivatu vitamina C koji u kombinaciji s vitaminom E pomaže u sprječavanju nastanka hiperpgmentacija. Koristi se jednom dnevno, a u slučaju iznimno suhe kože kombinirati hidratantnu kremu.
  3. Peeling noćna krema s vitaminom C (40 ml). Kada poželiš odmoriti i očistiti kožu ovo je proizvod na kojeg valja obratiti pozornost. Krema se koristi prije spavanja, dok vi spavate ona će odraditi svoj posao dubinskog čišćenja.

Pogledajte i ostale proizvode

Nisu svi Nowexpert proizvodi anti-age i slobodno pogledajte ostalu ponudu. Ako tražite savjet trgovca i samo jedan proizvod za ‘upoznavanje’ mi skrećemo pozornost na Booster serum s hijaluronskom kiselinom.

Proizvod sadrži količinu koja odgovara 20 injekcija hijaluronske kiseline, točnije 1,6% čiste hijaluronske kiseline koja je 100% prirodnog podrijetla. što ju čini 71% hijaluronskim gelom. Sastoji se od 4 različite veličine molekula hijaluronske kiseline s 4 različita djelovanja na i ispod površine kože. Pomaže kod pomlađivanja kože, uklanjanja bora, hidratacije i zaglađivanja kože te kod umirenja i zacjeljivanja.

 

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.