Njega kose: Pripreme za WOW jesen uz Wow pogodnosti

Njega kose: Pripreme za WOW jesen

Brojimo zadnje dane ljeta (iako po kalendaru danas je prvi dan jeseni) i vrijeme je da svoju kosu nakon sunca pripremimo za malo drugačije vremenske (ne)prilike.

 

 

Ovaj mjesec  John masters organics nudi Vam  25% OFF na sve svoje artikle 

Njega kose razlikuje se prema godišnjim dobima. Na primjer, ljeti ćete njome lako izaći na kraj (podizanjem u rep) i slobodno možete zaboraviti na pomagače poput ‘figara’, fena i(li) pegle za kosu. Međutim, drugačije vremenske prilike koje dolaze iziskuju drugačiji tretman. Kada je u pitanju njega kose evo nekoliko korisnih savjeta u susret jeseni:

1.

njega kose vrhovi

Savjetujemo da čim prije sredite vrhove kako bi se kosa što prije oporavila. Ne tretirajte svoju kosu bojama odmah po povratku s mora.

2.

njega kose ulje od mrkve

U jutarnju njegu uključite šampon za kosu na bazi agruma ili povrća. Limun je super sastojak za šampon za kosu, a znalci s osjetljivim vlasištem koriste proizvode koji sadrže ulje mrkve. Kosu će, nakon samo jednog korištenja, učiniti čistom i svilenkastom. Oprez: Nije dobro stavljati velike količine šampona, nanositi ga više puta ili trljati u vrhove. Pogotovo kod organskih šampona s jakim učinkom jer možete prouzročiti kontraefekt.

3.

Potražite regeneratore koji sadrže lavandu, limun, noćurak… Lavanda i limun osvježit će, a noćurak zaštititi vlasište.

4.

njega kose pegla za kosu

Nakon tuširanja nanesite proizvod za lakše raščešljavanje i sjaj, a poželjno je nanijeti i proizvod za zaštitu od topline (ako često koristite fen, peglu ili neki drugi alat za oblikovanje)

5.

njega-kose-ostecena-kosa

Jako oštećena kosa najbolje se oporavlja uz pomoć bogate maske koju možete napraviti i sami kod kuće od sastojaka koje svakodnevno koristite. Internet je pun prirodnih recepata, a na vama je da pronađete adekvatnu masku za vaš tip kose. Koristite jednom tjedno.

6.

njega kose masna kosa

Ako imate jako masnu kosu pomoći će šampon za suho pranje kose. Odlična je solucija za užurbani način života. Šamponi za suho pranje upijaju višak masnoće i ‘drže’ frizuru na životu i preko 24 sata bez pranja.

7.njega kose suha kosa

 

Budite nježni i što je prirodnije moguće sušite svoju kosu. Ako koristite sušilo (fen) neka puše hladno.

I da!  Ne plašite se pretjeranog gubitka kose. Radi se o prirodnoj pojavi koja nam se događa u proljeće i jesen.

 

 

I još nešto, John masters organics Vam nudi 25% OFF na sve svoje artikle 


 

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.