Ekskluzivna linija proizvoda za samotamnjenje

CosmoSun by Cosmopolitan za samotamnjenje je tu!

PROMOTIVNE CIJENE TIJEKOM CIJELOG 10MJESECA

 

Dohvatite svoje omiljeno pakiranje jer CosmoSun by Cosmopolitan nudi najkvalitetniju moguću njegu na tržištu. Nagradom ovjenčane, cruelty-free formule za sve tipove i potrebe kože. Naime, ovi proizvodi za samotamnjenje potamnit će vašu kožu bez sunčevih zraka jer zračenje sunca i solarija prodire duboko u slojeve epidermisa te ga oštećuje. CosmoSun za samotamnjenje ima djelovanje na samo prvih nekoliko slojeva koje doslovno boji i ne oštećuje. I zato, ukoliko ste u potrazi za savršenim dugotrajnim brončanim tenom ili, pak, želite pospješiti i produljiti svoju postojeću boju ne tražite dalje!

Premium kolekcija proizvoda za sunčanje i samotamnjenje u kratko je vrijeme postala Cosmpolitanov klasik!

 

♥  Pjena za samotamnjenje za svaki tip tena. Najinovativnija formula kojom se preplanuli ten postiže za samo 2 sata. Sadrži sastojke koji omekšavaju kožu i hidratiziraju je 

COSMOSun Pjena za samotamnjenje s trenutnim bronzerom

Trebate rezultate brzo? Isprobajte CosmoSun by Cosmopolitan Instant Body Bronzer! Ova formula gela trenutno se upija u kožu za definiranu tamnu boju u trenu. Naš prilagođeni nekomedogeni gel neće začepiti pore i može se koristiti kad god trebate brzu boju!

CosmoSun Instant Body bronzer za lice

Mekana spužvasta rukavica koja pomaže kod ravnomjernog nanošenja sredstva za samotamnjenje

CosmoSun rukavica za nanošenje proizvoda za samotamnjenje

Budi Wow, Vaš Wow junkie

 

 

 

 

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.