Najbolja anti age linija za žene 35+

Najbolja anti age linija za žene

Koja je najbolja anti age linija za žene 35+? Ili, bolje da kažemo u najboljim godinama (koje nisu?). Teško je odgovoriti na ovo pitanje i ti sama najbolje znaš koje proizvode koristiš ali dopusti da ti WOW Junkie tim skrene pozornost na nekoliko savršenih proizvoda

U pitanju je posve prirodna anti age linija branda Madara koji u sebi ne sadrži vodu nego sok breze. Sok od breze dobiva se u proljeće kada se drvo budi. Koristi se na mnogo načina ali najčešće kao sok jer posjeduje snažna antioksidativna svojstva. Vratit ćemo se na ovaj dio ali pogledajmo prije kako stručnjaci u kozmetici promatraju starenje.

Starenje kože je složen proces koji se sastoji od nekoliko faktora – sporijeg pomlađivanja stanica kože, manje sposobnosti kože da se odupre štetnim učincima izvana te smanjenje sinteze kolagena i elastina. Kako bi usporili ove utjecaje i starenje kože, znanstvenice u Madari fokusirale su se na istraživanje biljaka čiji sastav može utjecati na usporavanje procesa starenja.

Rezultat tog istraživanja je complex Galium7. Svaki proizvod iz kolekcije anti age u sebi sadrži ovu snažnu formulu. Što je G7, Cell Repair BIO COMPLEX? To je jedinstvena formula sedam super zdravih sastojaka u kombinaciji sa sokom breze i bez dodatka vode:

  • klice ječma – antibakterijska svojstva pomažu kod depigmentacije i potiču pomlađivanje stanica kože
  • pasji trn – bogat izvor biljnih antioksidansa, vitamina E i provitamina A i omega masnih kiselina
  • crvena djetelina – sadrži fitoestrogene za stvaranje kolagenskih vlakana te polisaharide za vlažnost
  • borovnica – sadrži vitamin P, poboljšava cirkulaciju u malim žilicama i stanje kapilara na licu kože i potiče pomlađivanje kože
  • ekstrakt ivanjskog cvijeća – štiti kožu od stresa, sadrži vitamin C, eterična ulja, posjeduje antiseptičko-protuupalno djelovanje na kožu
  • gospin plašt, vrkuta – sadrži tamin, flavonoide. Djeluje protuupalno i štiti od slobodnih radikala kao i biljnih hormona koji stimuliraju sintezu kolagenskih vlakana
  • preslica – najbogatiji izvor mineralnih silicija. Silicij obnavlja, liječi, zateže kožu i poboljšava njenu elastičnost. Stimulira cirkulaciju krvi i limfe, omekšava i zaglađuje kožu

I zato odgovor na pitanje koja je najbolja anti age linija za žene pronađite u ovim proizvodima:

AGE DEFENCE DAY CREAM

Najbolje anti age kreme za zene 35
Age defence dnevna krema 15 ml

Bogata dnevna krema za hidrataciju smanjuje utjecaj vanjskih oštećenja i pomaže oporavak kože. Kožne konture postaju čvršće. Koža se puni  eteričnom  vlagom i vitalnošću. Vrijeme primjene: Nakon 4 tjedna pore su vidljivo smanjene. Kolagen sintetizira i dodatno vlaži kožu.

TOTAL RENEWAL NOĆNA KREMA

MADARA_5_TM_TOTAL_RENEWAL_50ml 600 x400
Total renewal noćna krema 15 ml

Noćna krema bogata nutrijentima. Brzo se upija te mekša, hidratizira i izgrađuje uništene stanice. Tijekom noći izgrađuje kolagen i elastin te potiče obnovu stanica. Bore i linije oko očiju izgledaju glatko, koža je sjajnija i ističe se mladenački izgled. Jedinstvena formula ne sadrži vodu, već se sastoji  od  brezinog soka i organsko staničnog kompleksa  Galium7.

WRINKLE SMOOTHING EYE CREAM

MADARA_5_TM_WRINKLE_SMOOTHING_15ml 600 x 400
Wrinkle smooothing kremaza područje oko očiju 15 ml

Vrlo nježna hidratantna krema nježno učvršćuje  i obnavlja osjetljivu kožu oko očiju. Uklanja znakove umora, sitne borice i oštrije linije lica oko očiju.

CELULAR REPAIR TRETMENT SERUM

MADARA_5_TM_CELLULAR_REPAIR_30ml 600 x 400
Cellular repair serum 30 ml

Snažni anti aging tretman. Klinički dokazano djeluje. Napredni koncentrat za pomlađivanje kože baziran na soku breze i CELL REPAIR BIO COMPLEXU.
Ubrzava oporavak i izgradnju stanica kože i vidljivo zaglađuje sitne bore i nabore.

ULTIMATE FACELIFT DAY CREAM

MADARA_5_TM_ULTIMATE_FACELIFT_50ml 600 x 400
Ultimate facelift dnevna krema 50 ml

Dnevni facelift! Instantno podiže, zaglađuje i zateže. Napredna formula djeluje na kolagen i utječe na konture lica. Nakon primjene koža izgleda zdravo, zategnuto i podignuto Sadrži CELLULAR BIO COMPLEX, sok od breze i molekule hijalurona kako bi trenutno izgladio sitne nedostatke kože lica na osjetljivim mjestima.

CELLULAR NUTRIENT TONING ESSENCE

MADARA_5_TM_CELLULAR_NUTRIENTS_100ml 600 x 400
Cellular nutrijenti s bio komplexom 30 ml

Ovaj stanični sprej pomaže hidrataciji kože tijekom cijelog dana. Potiče sintezu ćelija i kolagena. CELLULAR BIO COMPLEX, sok od breze i molekule hijalurona zadržavaju vlagu i hidratiziraju.

Nadamo se da smo dali odgovor na pitanje koja je najbolja anti age linija za žene. Ako imate savršen WOW proizvod kojeg ne ispištate iz ruku, podijelite vaše misli s nama! Hvala na čitanju.

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *