Nagrada! WOW Junkie je najbolja beauty etrgovina u Hrvatskoj

WOW Junkie je najbolja beauty etrgovina u Hrvatskoj

Dali ste nam najviše ocjene za sigurnost kupovine, izbor proizvoda i kompletnu uslugu, pa nam preostaje ništa drugo nego da vam se zahvalimo od srca, hvala što ste WOW!

Na natjecanju Web trgovac godine održanom proteklog tjedna u prostorima Kraš auditorijuma u Zagrebu, WOW Junkie je proglašen za WEB trgovca godine u kategoriji Beauty&Health. Uskršnji zeko dostavio nam je tako priznanje kakvom se nismo nadali obzirom da postojimo tek nešto više od dvije godine.

Naime, čak 96% vas je više nego zadovoljno ponudom, cijenom i uslugom WOW Junkie trgovine.

Web trgovac godine 2018 najveće je regionalno ecommerce natjecanje koje se jednom godišnje održava u Hrvatskoj i u Sloveniji. Na njemu besplatno sudjeluju svi najutjecajniji web trgovci. Jedan od glavnih ciljeva natjecanja je povećanje povjerenja potrošača u online kupovinu. Također, važna prednost je i povećanje prepoznatljivosti svih web trgovina koje na njemu sudjeluju.

No, da bismo uopće mogli pristupiti natjecanju zaslužni ste Vi! Dragi naši WOW kupci kojima ovom prilikom skidam kapu do poda i zahvalan sam, kako to uvijek ističem, na svakoj minuti vašeg vremena provedenoj na našim stranicama. Na kraju kupovine Vi ste tako neumoljivo ispunjavali ankete o zadovoljstvu i dali nam vrlo, vrlo visoku ocjenu.

Naime, čak 96% vas je više nego zadovoljno ponudom, cijenom i uslugom WOW Junkie trgovine. Potom su našu ali i vašu trgovinu ocjenjivali stručnjaci za e-commerce. Drago mi je da ste prepoznali naš trud, a još draže što vam mogu ovako javno zahvaliti.

Nemate pojma koliko nas je nagrada iznenadila i ganula u isto vrijeme. Zašto? Zato jer smo mala, nišna trgovina s vrlo specifičnom ponudom i proizvodima koje ne poznaje svatko.

U tom smislu ovo nam je još jedno priznanje da smo itekako imali pravo kada smo se odlučili na ovakav korak i umjesto trgovine svim i svačim strogo odredili pravila igre. Ta pravila moraju se svesti pod samo jednu rečenicu: Sve što prodajemo, želimo ili koristimo i mi i naša usluga jednostavno mora biti WOW.

Hvala još jednom u ime cijelog WOW tima što ste nam priuštili uistinu prelijep Uskrs i doprinijeli tome da je WOW Junkie je najbolja beauty etrgovina u Hrvatskoj.

Hvala što ste WOW!

Claudio

2 komentara
 1. Dorotea

  Naručeni proizvodi su brzo stigli, prezadovoljna sam 🙂

  Odgovori
  • WoW junkie team

   Hvala Vam puno 🙂
   Trudit ćemo se da kvaliteta bude postojana. Vaš WoW junkie team

   Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.