Načini plaćanja

Kada su u pitanju načini plaćanja napominjemo da, ako zbog vaše sigurnosti ili zadovoljstva, niste zadovoljni isporučenim proizvodom isti možete vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac!

Wow-junkie.com trgovina ima iste cijene za sve oblike plaćanja!

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite WS Pay– napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. WS Pay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. WOW Junkie trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima WS Pay sustava.

Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima. Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke. WS Pay sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s time. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost WS Pay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Platiti možete:

1. Jednokratno

 • Debitnom karticom tekućeg računa  – Maestro
 • Kreditnim karticama:
  • MasterCard
  • Visa
  • Visa premium
  • Diners
  • Maestro
  • Paypal
 • Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom
 • Gotovinom (po primitku pošiljke)

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama:

Visa, Visa Premium,  MasterCard, Maestro, Diners

 

MasterCard50

 

 

Maestro50

 

 

Visa50

 

 

2. PayPal 

PayPal logo

 

 

 

 

.Odabirom ove mogućnosti vrijednost Vaše košarice bit će konvertirana iz HRK u EUR jer Paypal ne podržava HRK kao valutu plaćanja vaše narudžbe. Iznos narudžbe Vaše kreditne kartice koja je vezana na Paypal račun će biti terećen kroz konverziju cijene u eurima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke. Aktualni tečaj možete provjeriti klikom na tečajnu listu.

3. Plaćanje po primitku pošiljke (pouzećem):

Iznos narudžbe naručitelj podmiruje prilikom preuzimanja narudžbe odnosno dostave na navedenu adresu.

Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač poziva naručitelja te se dogovara isporuka ili ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

4. Internet bankarstvom

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu ćete dobiti ponudu sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu zatim možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.

Uplate zaprimamo na žiro račun Privredna Banka Zagreb (PBZ) d.d.

IBAN HR8823400091110770380

5. Lokalno preuzimanje/preuzimanje u trgovini (vrijedi samo za Zagreb!) moguće je uz prethodnu najavu radnim danom od 13 do 15 sati. Molimo da pokušate pripremiti točan novac za uplatu. Hvala na razumijevanju!

 

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja bit će izvršena u kunama. Iznos Vaše kreditne kartice koja je vezana na Paypal račun će biti terećen kroz konverziju cijene u eurima ili dolarima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke. Aktualni tečaj možete provjeriti klikom na tečajnu listu.

Kod terećenja vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost razlike od originalne cijene navedene na našim web stranicama.

IZJAVA O PRIKAZU VALUTE

Sve cijene na web shopu wow-junkie.com su izražene u kunama. Samo plaćanje vrši se u kunama. Kod plaćanja Paypal uslugom cijene će iz HRK biti konvertirane u EUR jer Paypal ne podržava HRK kao valutu plaćanja vaše narudžbe, a iznos Vaše kreditne kartice koja je vezana na Paypal račun će biti terećen kroz konverziju cijene u eurima ili dolarima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke.