Načini plaćanja

Kada su u pitanju načini plaćanja napominjemo da, ako zbog vaše sigurnosti ili zadovoljstva, niste zadovoljni isporučenim proizvodom isti možete vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac!

Wow-junkie.com trgovina ima iste cijene za sve oblike plaćanja!

Platiti možete:

1. Jednokratno

 • Debitnom karticom tekućeg računa  – Maestro
 • Kreditnim karticama:
  • MasterCard
  • Visa
  • American Express (isključivo preko PayPal računa saznaj više!)
  • Diners (isključivo preko PayPal računa saznaj više!)
 • Općom uplatnicom ili Internet bankarstvom
 • Gotovinom (po primitku pošiljke)

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama:

Visa, MasterCard, Maestro, Diners (preko PayPal računa, American Express preko PayPal računa)

AmericanExpress50

 

 

MasterCard50

 

 

Maestro50

 

 

Visa50

 

 

2. PayPal 

PayPal logo

 

 

 

 

.Odabirom ove mogućnosti vrijednost Vaše košarice bit će konvertirana iz HRK u EUR jer Paypal ne podržava HRK kao valutu plaćanja vaše narudžbe. Iznos narudžbe Vaše kreditne kartice koja je vezana na Paypal račun će biti terećen kroz konverziju cijene u eurima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke. Aktualni tečaj možete provjeriti klikom na tečajnu listu.

3. Plaćanje po primitku pošiljke (pouzećem):

Iznos narudžbe naručitelj podmiruje prilikom preuzimanja narudžbe odnosno dostave na navedenu adresu.

Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač poziva naručitelja te se dogovara isporuka ili ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

4. Internet bankarstvom

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu ćete dobiti ponudu sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu zatim možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.

Uplate zaprimamo na žiro račun Privredna Banka Zagreb (PBZ) d.d.

IBAN HR8823400091110770380

5. Lokalno preuzimanje/preuzimanje u trgovini (vrijedi samo za Zagreb!) moguće je uz prethodnu najavu radnim danom od 13 do 15 sati. Molimo da pokušate pripremiti točan novac za uplatu. Hvala na razumijevanju!

 

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja bit će izvršena u kunama. Iznos Vaše kreditne kartice koja je vezana na Paypal račun će biti terećen kroz konverziju cijene u eurima ili dolarima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke. Aktualni tečaj možete provjeriti klikom na tečajnu listu.

Kod terećenja vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost razlike od originalne cijene navedene na našim web stranicama.

IZJAVA O PRIKAZU VALUTE

Sve cijene na web shopu wow-junkie.com su izražene u kunama. Samo plaćanje vrši se u kunama. Kod plaćanja Paypal uslugom cijene će iz HRK biti konvertirane u EUR jer Paypal ne podržava HRK kao valutu plaćanja vaše narudžbe, a iznos Vaše kreditne kartice koja je vezana na Paypal račun će biti terećen kroz konverziju cijene u eurima ili dolarima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke.