Multimasking i kako odabrati pravu masku

Multimasking

Multimasking. Selfie slike djevojaka koje na licu imaju nekoliko različitih maski jedan je od novijih trendova na Instagramu, pristigao iz (a odakle inače?) Hollywooda. Lica prekrivena zelenom, plavom i žutom zapravo su specijalni tretmani za različite tipove kože i ne radi se o novitetu, već o staroj i provjerenoj metodi profesionalnih kozmetičara.

Da, da! Ukoliko želite najbolje rezultate za vašu kožu. Barem jednom na tjedan napravite multi-masking. Kako kaže reklama, vaša koža bit će Vam zahvalna. Što je multimasking ili kako odabrati pravu masku za vaš tip kože?

Ovo često nije lako, pogotovo ako vam je koža na obrazima normalna, područje oko očiju suho, a T-zona masna. Stručnjaci i blogeri slažu se: Kreirajte sami svoj tretman s nekoliko maski od kojih će svaka rješavati specifično stanje kože. Čini se da smo multitasking odavno uključile u svakodnevne rutine pa je vrijeme da točno saznamo što je multimasking te ga uključimo u našu rutinu za lice. Maska za lice tako postaje: maske za lice (množina!).

Multimasking je tako dobar koncept da se pitamo tko ga se uopće sjetio. Sigurno je da nije ‘od jučer’. Ustvari on postoji od samih početaka kozmetičkih salona. Najbolji kozmetičari princip multi-maskinga koriste desetljećima,  a dermatolozi na njemu temelje uspjeh kod svojih klijenata. Ovisno o vašem tipu kože treba isprobavati koja bi kombinacija najviše odgovarala upravo Vama. Ovo je naš prijedlog baziran na prirodnim maskama.

Odaberite masku na bazi gline, poput MADARA Organic skincare DETOX maske ili John Masters Organics maske od marokanske gline za područje nosa. Pogotovo ako vam je to područje masno ili sklono nečistim porama i miteserima. Ako sličan problem imate na bradi ili donjem dijelu čeljusti (posebno u one dane mjeseca) slobodno masku na bazi gline nanesite i na te dijelove lica.

Kako bi vaša koža zasjala zdravljem i vitalnošću, na obraze i čelo nanesite Elemis Fruit Active Rejuvenating masku.

Maska na bazi aktivnih sastojaka iz jagode i kiwija vašoj koži u trenu vraća svježinu. Idealni tretman prije specijalnih prigoda #elemis

Nadamo se da smo odgovorili na pitanje što je multimasking. I još jedan prijedlog: Za one iznad tridesete koje prije izlaska žele smanjiti i vidljivost sitnih bora oko očiju svakako probajte Elemis Pro-Collagen Hydra-Gel Eye masku. Klinički dokazano djeluje a formula je obogaćena klorelom i hijaluronskom kiselinom. Ova krema području oko očiju pruža instant odmorniji, zategnutiji i vitalniji izgled.

P. S. Ovo je samo jedna od mnogih varijacija, vaša će koža možda svoje favorite naći u drugim kombinacijama. Napišite ako imate svoju WOW multimasking kombinaciju!

2 komentara
  1. testiram komentar

    test anonimnih komentara

    Odgovori
  2. Anonimno

    drugi komentar

    Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.