Hvala mama! Napiši i pošalji poruku s ovim naslovom i razveseli mamu lijepim poklon paketom by WOW Junkie

Hvala mama mojamamajewow

Povodom Majčinog dana 8. svibnja, WOW Junkie trgovina najboljom kozmetikom ti donosi cool priliku da napišeš priču (esej, nekoliko rečenica) koja će najbolje reći zašto je tvoja mama WOW i osvojiš super poklon!

Naime, mi smo razmišljali kako da ovaj dan učinimo posebnim i dosjetili se da možemo pokušati napraviti najbolji post na svijetu koji će jednostavno reći: Hvala mama. Majčin dan je blagdan u čast majki i majčinstva koji se u većini zemalja obilježava svake godine druge nedjelje u svibnju. Ajmo ga učiniti posebnim!

Kako sudjelovati:

 1. opusti se, sjedni i napiši nam priču pod naslovom ‘Hvala mama’
 2. hitno nam je pošalji na info@wow-junkie.com (dovoljno je tek nekoliko rečenica, možeš i više ali zaustavi se na maksimalnih 300 riječi 🙂
 3. sve cool priče objavit ćemo na našem BLOGU pod naslovom ‘Hvala mama’. Trudit ćemo se objavljivati ažurno, a ti baci pogled kako raste i podijeli post!
 4. odabrat ćemo tri priče od kojih će svaka zaslužiti paket organske Madara kozmetike. Pobjednike ćemo objaviti u nedjelju, 8. svibnja, oko podneva na našoj Facebook stranici
 5. veselit ćemo se stvarajući najbolji post o mamama ikad!

VAŽNO: U priči koju nam pišeš, svakako navedi i svoj broj telefona kako bi mogli dogovoriti gdje da pošaljemo paket ako si dobitnik! Kako odlučujemo o dobitniku? Jednostavno je! Oduševi nas u WOW Junkie uredu i osvoji vrijedan poklon. Nije potrebno ‘lajkati’ našu Facebook stranicu, ne moraš skupljati ‘lajkove’ uokolo. Jednostavno, olakšaj dušu 🙂

Odakle nam ideja? Na fotografiji je osnivačica WOW Junkie stranice sa svojom mamom… I dok smo promatrali ovu fotku sinulo nam je: Zašto da čekamo Majčin dan? Idemo se veseliti u susret tom danu.

P.S. I da. Molimo te, budi fer i ne prepisuj, ako voliš svoju mamu tvoj zadatak će se napisati sam od sebe. #budiwow

 

 

4 komentara
 1. Hvala mama!
  Što god da učinim,ne mogu ti dovoljno zahvaliti što si uvijek tu za mene.I kad te naljutim ti nekako prijeđeš preko toga.Hvala ti što bdiješ nada mnom kad sam bolestan,donosiš mi čaj i lijekove.Hvala ti što me ne odaješ tati kad nešto skrivim,što uvijek dijeliš polovicu svoje omiljene čokolade sa mnom,a znam da bi ju rado pojela sama.Hvala ti što imaš strpljenja za moje nepodopštine .Iako se tako ne čini,ja znam da ti uvijek želiš najbolje za mene.Znam i to da bi me nekad najradije izbacila iz kuće.Znam to po tvom zajapurenom licu kad vičeš.Hvala ti što si mi pomagala mnogo puta oko zadaće dok su brat i sestra sa strane smetali i dozivali te.Ali,ti si mi svejedno uspjela pomoći.Ima još toliko toga,još toliko situacija u kojima si dokazala da si zbilja najbolja mama,aali i ovo će biti dovoljno.Barem se nadam.Hvala ti na svemu najbolja majko na svijetu!

  Odgovori
 2. Davor Sviličić

  Hvala mama!
  Ti si,mama,vanserijski proizvod!Hvala ti što si me hranila žgancima,kašom,korabom i svom tom zdravom hranom radi koje sam sada ovako kršan ,što si se ustajala svako jutro u pet dok smo mi još naveliko sanjali da bi stignula obaviti sve kućanske poslove .Zahvalan sam i za to što me ipak ponekad i nisi štedjela ,jer si htjela da naučim nešto,da se izborim za sebe,da budem samostalan.Bila si dovoljno čvrsta i ustrajna da mi ne popuštaš,a dovoljno blaga i nježna da me utješiš kad je to bilo potrebno.Divim ti se zbog toga.Najmanje što mogu učiniti jest da budem u toj mjeri otac svojoj djeci kakva se mi ti bila majka.Da ti život sa nama nije bio lak svjedoče brazde na tvojim rukama,pogrbljena leđa i umorno lice.Ali,ti se nikad nisi žalila.Moj naklon tebi,do poda!

  Odgovori
 3. Majko!
  Mozda mislis da nisi provela dovoljno vremena uz nas,da nisi imala dovoljno novaca da nam kupis sto mi zelimo ili mozda nisi imala strpljenja.
  Ali ti ne znas da si imala dovoljno snage da nas podignes i kada je bilo najteze,da nas nahranis kad smo gladne ili da nas poslusas kad nam je najteze.
  I nase sale si slusala jednako kao nase svade, i nase suze brisala jedako kao sto si nosila srecu nasih osmijeha.
  Hvala ti,mama !

  Odgovori
 4. Zorana Trbovic

  HVALA MAMA!
  namjerno pisem velikim slovima jer vicem da svi mogu cuti. Na cemu ti hvala? Kako odrediti samo jednu ili nekoliko stvari kad u mojih 37 godina si napravila toliko da kad bi brojala ispao bi beskonacan broj. Bila si i bit ces uvijek moja najbolja frendica kojoj dugujem sve sto sam postala. Bila si uz mene kad mi je bilo najteze,kad je zivot visio o koncu meni i mom djetetu i uz tvoju ljubav i njeznost sve smo prebrodili. Nikada necu biti majka kao ti ali cu se truditi iz petnih zila da dio tebe prenesem na svoje dijete. I zato hvala ti najdraza moja sto si me rodila i sto sam bila odabrana bas za tebe. Volim te.

  Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.