Mjesec borbe protiv raka dojke: Živi i misli ružičasto!

mjesec borbe protiv raka dojke

Ružičasta boja predstavlja suosjećanje, brigu, ljubav i ženstvenost. U psihologiji ona označava znak nade. Ona inspirira, zrači toplinom, ljubavlju, empatijom i osjećajem da će sve biti uredu. Stoga ne čudi da je baš ta boja zaštitna boja borbe protiv raka dojke.

Listopad je prvi mjesec jeseni koja nas uvijek oduševi svojim šarenilom boja. Međutim, jedna od tih boja je ona koja najviše privlači pažnje, a to je ružičasta. Listopad je ružičasti mjesec – mjesec borbe protiv raka dojke.

Mjesec obilježen poticanjem svijesti o raku dojke koji je jedna od najčešćih ženskih malignih bolesti. Ružičasta boja predstavlja suosjećanje, brigu, ljubav i ženstvenost. U psihologiji ona označava nadu. Ona inspirira, zrači toplinom, ljubavlju, empatijom i osjećajem da će sve biti uredu. Stoga ne čudi da je baš ta boja zaštitna boja borbe protiv raka dojke.

Statistika kaže da je u hrvatskoj novooboljelih žena čak 2700. I dok je veliki broj ljudi svjestan raka dojke, većina ih zaboravi poduzeti prve korake u njegovom sprječavanju. Čuvajući  kontrolirajući sebe te potičući druge da učine isto činimo veliki korak u očuvanju zdravlja i života. Jer, iako svi znamo da rak dojke ima visoki postotak potpunog izlječenja ako se na vrijeme dijagnosticira, većina nas i dalje misli da se to ne može dogoditi nama.

Događa se.

Nama, vašoj prijateljici, mami ili susjedi. Budite pametniji i preduhitrite ga.

U WoW Junkie-u prevladavaju žene stoga smo posebno osjetljive u ovom mjesecu. Surađujući s brandovima koji dio od prodaje odvajaju za udruge žena oboljelih od raka dojke odlučili smo dodatno sudjelovati i pomoći.

  1. Od ukupnog prometa tijekom vikenda 1 i 2. listopada izdvojit ćemo 10% i donirati sredstva Europskoj koaliciji za borbu protiv raka Europa Donna
  2. Cijeli mjesec od svake prodaje proizvoda označenih ružičastim ribonom izdvajat ćemo 10% i donirati na istu adresu 

Prikupljenim novcem pomoći ćemo nabavu aparata za intraoperativno zračenje. Tim aparatom osigurat će se ženama, koje su operirane od raka dojke, brži i sigurniji oporavak.

Obojimo zajedno ovaj mjesec u ružičastu i pružimo potporu onima kojima ona znači motivaciju za borbu. Pratite nas jer tijekom listopada neki naši brandovi obojali su svoje proizvode u ružičasto, snizili cijene i dio prodaje donirali. Udružite se s nama jer ono najopasnije od svega ipak je ostati sam i bez potpore.

Svaka žena koja se nosi s rakom dojke u našim očima je ružičasta dama i zaslužuje pažnju, uvažavanje, poštovanje i divljenje!

Uključi se u mjesec borbe protiv raka dojke. Živi i misli ružičasto!


Pink Proizvodi


Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.