Mislimo na vas i zato uz svaki paket poklanjamo još jedan

Napomena: Počela je 2019.! To znači da je akcija Little Something završila. Ali, svejedno ostanite s nama i pratite naše ideje jer… Valentinovo je blizu 😉

Znamo da u ova luda vremena uopće nije teško zaboraviti poklončić za nekoga vama važnog.

No, mi mislimo na vas. I zato od danas, pa do kraja adventa, uz svaku kupovinu iznad 299 kuna dodajemo ‘Little something’ to jest mali znak pažnje.

Paket u paketu je naš poklon za vas odnosno vama dragu/važnu osobu kojoj ste uz svu dobru volju jednostavno zaboravili kupiti neku sitnicu.

Rijetko je ali se događa. I nije to ništa strašno, ali opet.

Zašto da ne budete spremni?

Ove godine mislimo da vam možemo pomoći

Naime, mali znak pažnje je naš znak pažnje prema vama. Način da se zahvalimo na ovoj nevjerojatnoj godini u kojoj ste nas proglasili najboljim hrvatskim beauty shopom iako postojimo tek dvije godine. Little Something zamišljen je kao mali preslatki poklončić, darak od srca koji odmah po otvaranju svog paketa možete izvaditi i predati dalje. Dakako, ako to želite. Ništa strašno ako ga zadržite za sebe! 😉

Kako će izgledati naš poklon?

U principu riječ je o paketiću koji će unutar vašeg WOW Junkie paketa biti izdvojen i ukrašen ukrasnom vrpcom, tako da ćete ga moći pokloniti dragoj osobi odmah nakon što otvorite svoj veliki paket.

  • sadržaj ćemo mijenjati ali možete biti sigurni u #WOWfaktor odnosno činjenicu da bismo i sami željeli da nam netko pokloni isto to!
  • za početak  bit će to Make Up eraser pink krpica u travel size varijanti i John Masters Organics ili Elemis frangipani krema za tijelo/ruke u travel size varijanti (cca 50 ml).

Nadamo se da će vam se svidjeti. Ako ste u potrazi za poklonima svakako provjerite naš Božićni shop u kojemu smo razvrstali neke od najprodavanijih beauty proizvoda za Nju i Njega.

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *