MaskerAide hidratantne maske za lice

MASKERAIDE HIDRATANTNE MASKE ZA LICE

PREDSTAVLJAMO NOVU LINIJU MASKI ZA LICE S IZNIMNO BRZIM DJELOVANJEM

Ako nas pitate koja pitanja su vam najčešće na umu kada nas kontaktirate u potrazi za savjetom, mi odgovaramo:  Ona vezana uz maske za lice.

Ništa čudno. Maske za lice spadaju u sam vrh rituala pravilne njege kože. Znate već: Pranje. Piling. Tretman. Ponovi. I zato ćemo ovom prilikom malo više vremena posvetiti MaskerAide maskama za lice. Moćnim malim pomagačima prepunim blagotvornih seruma i vitamina stvorenih kako bi vam uz razumnu cijenu pomogle u kratkom roku.

Ako ste u potrazi za maskom koja će poput hitne pomoći popraviti stvari u zadnji tren onda kada je najpotrebnije. Ili maskom koja će pravilno hidratizirati za vrijeme spavanja. Ili maskom koja će u tren oka učiniti da zasjate… A uz sve to pružiti onaj božanstveni isjećaj ugode kada ju ostavite na licu da djeluje. To je to. Predstavljamo MaskerAide maske – novitet na hrvatskom tržištu.

Dolaze u cool pakiranjima pod nazivima:

  • Detox Diva, osvježit će tvoje lice i nakon najnapornijeg dana kod kuće ili u uredu
  • All Nighter, će za vrijeme tvog mirovanja raditi na dobrobiti tvoje kože dok spavaš
  • Pre Party Prep, će u vrlo kratkom roku predstaviti upravo sjajan rezultat i pružiti sigurnost koju očekuješ kada žuriš na WOW party

Po nazivima možeš zaključiti koja je za što.  Maskeraide maske u potpunosti su pripremljene za extra tretman. U cool paketiću pronaći ćeš vrlo nježan materijal bogato natopljen snažnim nutrijentima i vitaminima. Sve što treba je ostaviti MaskerAide na licu da djeluje 15 – 20 minuta i gotovo. Rezultati su tu.

Fina tkanina bogato je natopljena nutrijentima i serumima koji popravljaju oštećenja, hidratiziraju i izglađuju kao nikada do sada. Plus, ne manje važno, cijenom su mnogo povoljnije od klasičnog tretmana u nekom spa centru.

Uz sve, u skladu su sa EKO trendovima MaskerAide hidratantne maske za lice bazirane su na najboljim sastojcima koji ne sadrže štetne kemijske spojeve, a inače se pojavljuju u sličnim proizvodima za njegu kože.

U sva tri slučaja koža će na prvi pogled (i dodir) biti svježija. WOW Junkie ekipa ti preporuča da čim prije posegneš za kompletom ovih maski. I sami ih koristimo!

P.S. MaskerAide hidratantne maske za lice ne sadrže:

  • Parabene
  • Pigmente
  • Mineralna ulja
  • Umjetne mirise
  • Benzophenon
  • Glicerine
Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.