Lierac Lift Integral linija anti age proizvoda i video kako koristiti proizvode

Lierac Lift Integral linija anti age proizvoda i video kako koristiti proizvode

Ako tražite nešto novo i dovoljno zanimljivo u anti age novostima ovo bi vas moglo zanimati. Lierac Lift Integral linija anti age proizvoda pruža učinak face liftinga samo bez injekcija.

dr. Sylvie Poignonec

Kompletna linija od pet proizvoda Lift Integral zapravo je nastala na ideji kako bi se najbolje mogla iskoristiti saznanja estetskih zahvata (samo bez bolnice i injekcija).

Svaki od pet proizvoda djeluje tako da vraća čvrstoću opuštenim dijelovima kože, popunjava udubljenja, opuštena područja na koži, popravlja konture i obnavlja dinamiku lica te zaglađuje bore.

Za liniju je zaslužna jedna vrlo uspješna žena, estetska kirurginja s 25 godina iskustva – dr. Sylvie Poignonec iz znamenite francuske Pitié-Salpêtrière Hospital.

.

Ovo znate…

Sa starenjem se smanjuje prirodni proces sinteze u koži, gubi se napetost i čvrstoća kože. Lierac laboratoriji tome su doskočili jedinstvenom kombinacijom aktivnih sastojaka s učinkom zaglađivanja kože.

  • ekstrakt mahagonija: potiče sintezu kolagena tipa XVIII u svim slojevima kože i ima učinak liftinga
  • ekstrakt ljubičastog tulipana: potiče sintezu 30 osnovnih proteina u koži i popunjava prazna područja
  • hyalu-3 koncentrat djeluje na tri razine: trenutno, s odgođenim anti-age učinkom te s dugotrajnim učinkom zaglađene kože

Ovo bi vas moglo zanimati

Rezultat: Koža je čvrsta, konture lica zategnute i preoblikovane, vraćen volumen, bore smanjene. Obnovljena je dinamika lica. Aktivna tekstura ima trenutni učvršćujući učinak. Očaravajući miris: nježne note divlje borovnice, sandalovine, frezije i jasmina.

Lierac Lift Integral linija anti age proizvoda sastoji se od:

Lierac Lift Integral zaglađujući serum, 30 ml: Lierac Lift Integral zaglađujući serum za lice potiče čvrstoću kože. Koristi se svaki dan, prije uobičajene njege, ujutro i navečer. Za sve tipove kože.

Lierac Lift Integral dnevna krema za lice, 50 ml: Lierac Lift Integral dnevna krema za lice s lifting učinkom nanosi se svaki dan ujutro, a namijenjena je za njegu normalne do suhe kože.

Lierac Lift Integral noćna krema za lice, 50 ml: Lierac Lift Integral noćna krema za lice redefinira konture lica. Nanosi se svaki dan, navečer, a namijenjena je za sve tipove kože.

Lierac Lift Integral serum za područje oko očiju, 15 ml: Lierac Lift Integral serum za područje oko očiju djeluje zaglađujuće na posebno osjetljiva područja oko očiju. Nanosi se svaki dan, ujutro i navečer.

Lierac Lift Integral maska za lice, 75 ml: Lierac Lift Integral maska za lice popunjava i zateže kožu. Koristi se povremeno, po potrebi, nakon uobičajene njege, a namijenjena je za sve tipove kože.

Pogledajte video kako se koristi Lierac Lift Integral linija anti age proizvoda

Zahvaljujemo na interesu, ako imate upit ili komentar, pošaljite nam. Ako imate iskustva sa proizvodima – još bolje, napišite nam recenziju i osvojite kod za popust!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *