Kozmetika na bazi ulja konoplje? Mi je imamo! Hemp Line je tu

Kozmetika na bazi ulja konoplje? Mi je imamo! Hemp Line je tu

Kompletnu ponudu proizvoda na bazi ulja konoplje pogledajte na našoj brand stranici The Organic Hemp Line

Konoplja (industrijska) i konopljino ulje u kozmetici zauzimaju sve više medijskog prostora. Razlog tome je opće zadovoljstvo korisnika koji su koristili kozmetičke proizvode i pripravke od konoplje. Ekipa jednostavno tvrdi da ‘stvar radi’ i da su benefiti vrlo mjerljivi. O čemu je riječ? Prvo da razjasnimo, ulje ove konoplje ne sadrži psihoaktivne supstance koje imaju opijajuće (narkotičko) djelovanje. Proizvode tako koristite bez bojazni.

The Organic Hemp Line kozmetika na bazi ulja konoplje

Sastojci koji ulje konoplje čine posebnim

I zašto brzo prikuplja sve više pobornika? Prvenstveno zbog savršenog omjera esencijalnih masnih kiselina omega 6 i omega 3 (3:1).

Ulje konoplje bogato je i antioksidansima, mineralima (kalcij, magnezij, sumpor, kalij, fosfor, željezo, cink). Tu nalazimo oko 25 % proteina što ga čini vrlo hranjivim. Također, fascinantno je i da je u ulju 9 esencijalnih aminokiselina nalazimo u njemu. Sve to ga čini idealnom namirnicom za vegane, vegetarijance i sportaše. Upravo ovaj sastav, dobiven iz hladno prešanih sjemenki konoplje, baza je i tajna kvalitetne kozmetike.

Dokazana je učinkovita preventiva i ljekovitost 

  • Hidratacija, dubinsko djelovanje, usporavanje starenja kože, poboljšana cirkulacija…
  • Svilenkasta, podatna, svježa i elastična koža

Ukoliko se borite s aknama, iskustvo nam govori da je u 2-3 tjedna tretiranja kože prirodnim proizvodima, u visokom postotku problem nestao. Moguća je pojava prolaznog crvenila ali ono je kratkotrajno. Nakon tretmana, akne se suše i nestaju.

Posebno se pokazalo blagotvorno djelovanje kod kožne bolesti – psorijazeZatim, suhe i dehidrirane kože i mnoštvo drugih  nepravilnosti.

Zdravoj koži je bitna preventiva. Ovo ulje je zato izvrstan izbor.

WOW zaključak

Ulje konoplje u kozmetici stiže nam na velika vrata i ga toplo preporučamo. Hvala na čitanju i pišite nam. Rado ćemo odgovoriti na vaše upite.

Kompletnu ponudu proizvoda na bazi ulja konoplje pogledajte na stranici branda The Organic Hemp Line.

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.