Korejska kozmetika: Upoznajte brand BLITHE SMART

Korejska kozmetika: Upoznajte brand BLITHE SMART

Korejska kozmetika BLITHE Smart jedna je od onih koje morate probati pa izreći svoj sud. Kako je riječ o relativno novom brandu, a radi lakšeg snalaženja u ovom postu iznosimo tri osnovna koraka primjene.

Uz svaki korak naveli smo i odgovarajući proizvod. Nadamo se da će vam se svidjeti.

P.S. Svi koji su dosad isprobali proizvode Blithe neka nam slobodno napišu recenziju i mi ćemo im potom poslati kod za popust koji osigurava 10% OFF prilikom iduće kupovine na WOW Junkie shopu.  Evo što nudi korejska kozmetike Blithe:

Korak prvi: Inovativne tekuće maske + blaga eksfolijacija

Tekuće maske za umivanje imaju porijeklo u tradicionalnoj korejskoj metodi čišćenja kože rižinom vodom. To je koncentrirana mješavina mliječne (AHA) kiseline i biljnih ekstrakata.

Radi se o piling maski koja uklanja nečistoće i odumrle stanice kože u svega 30 sekundi. Lijepo i blagotovrno djeluje na kožu prilikom umivanja bez da iritira. Ne sadrži parabene, sintetičke boje niti mirise, mineralna ulja, sulfate i ftalate. Kožu čini glatkom te je priprema za bolju apsorpciju proizvoda za njegu (korak 2). Može se koristiti svakodnevno.

Korak drugi: Vital Treatman

Ovo je zapravo hibrid seruma i tonera. Sadrži  visoke koncentracije aktivnih sastojaka koji dubinski  hidratiziraju kožu pripremajući je za bolju apsorpciju proizvoda iz narednog, trećeg, koraka.

Korak treći: Nanošenje seruma

Pressed serum je moćniji od samog seruma jer nastaje novom tehnologijom hlađenja od samo 36 sati, za razliku od tradicionalne tehnike pri kojoj se sastojci obrađuju pri visokim temperaturama što umanjuje njiovu vrijednost.

Bitno je reći kako ovaj serum sadrži sastojke iz ‘Plave zone’ tj. iz netaknutih i nezagađenih područja gdje žive ljudi poznati po dugovječnosti.

Prešani serumi prvenstveno štite kožu od vanjskih utjecaja koji uzrokuju starenje kože.

Toliko od nas. Nadamo se da smo barem malo približili ‘tajnoviti’ korejski brend poznat po tome što  pruža idealnu vrijednost za novac. Imamo još jedan Leegeeham Cosmetics, pa se slobodno dajte u istraživanje.

Ako imate pitanja i(li) komentar slobodno nam se javite na info@wow-junkie.com ili niže u komentaru.

Hvala na čitanju!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.