Koja razlika između Steampod 2 i 3 pegle za kosu?

Koja razlika izmedu steampod 2 i 3? U snazi pare il?

Steampod 3.0 tek je stigao na tržište a ne pamtimo kada smo brže rasprodali ijedan drugi proizvod za stajling i njegu kose

Najčešće pitanje koje nam postavljate glasi: Koja razlika između Steampod 2 i 3 pegle za kosu? U ovom postu pokušat ćemo odgovoriti na to pitanje jer i sami koristimo Steampod 2.0, a ‘trojka’ nam je bila dostupna na kraćem testu što je bilo sasvim dovoljno da vidimo osnovne razlike. Ako vas ne zanima usporedba već više detalja o novom proizvodu pogledajte ih stranici proizvoda.

Veličina ploča

Na našem Steampod 2.0 uređaju, koji radi besprijekorno, pomalo su nam smetale ploče koje su zapravo prilično velike i četvrtaste, a s kojima je teško rukovati. OK, sve je stvar navike ali kada imate prilike testirati ‘trojku’ onda vidite što nije dobro na prethodniku. Uglavnom, zbog četvrtastih ploča bilo je teže raditi i trebalo je malo više prakse kako bi se stvorili uistinu prekrasni WOW valovi.

Steampod 3.0 ima glatkiji ispravljač i ploče su rafiniranije i upravljivije (Ups. ovo zvuči kao da pričamo o automobilu!) što omogućava ravnomjernije prijanjanje. Stvar je vjerojatno u dizajnu kliješta koje sada imaju zaobljeniji oblik koji omogućava bolji zahvat i jednostavnije valove.

Steampod 3.0 i 2.0 usporedba i razlika
Steampod 3.0 (gore) i Steampod 2.0 (dolje) Ilustracija: WOW Junkie shop

Više pare i 3x manje grama

Spremnik ne visi na žici te je nešto veći i ugrađen je u ispravljač. Osim što pojednostavljuje izglađivanje brži je i protok pare. Kada je para konstantna to je bolje za zaglađivanje! Češalj na ploči i dalje je tu i lako odvaja kosu prilikom prolaska ploča tu nismo primijetili razlike.

Ako ste sa Steampodom 2.0 imali osjećaj da vježbate ruke (i bili ste u pravu) sa Steampod 3.0 peglom za kosu zaboravit ćete da ga imate u ruci. Naime, Steampod 3.0 je tri puta lakši od prethodnika.

Koja razlika između Steampod 2 i 3 pegle za kosu?

  • Steampod 3.0 jeftiniji je od prethodnika u prosjeku za 50 eura
  • Ploče su dodatno anodizirane za 14% bolji finiš, kod Steampoda 2.0 ploče su keramičke (nije ni to loše, dapače ali…)
  •  Zaobljeni oblik kod Steampoda 3.0 krati vrijeme izvedbe za razliku od prethodnog četvrtasog modela
  • Steampod 3.0 tri puta je laki od prethodnika
  • Konstantni protok pare zahvaljujući integriranom spremniku
  • Integrirani spremnik za vodu sada je kvalitetnije postavljen

Steampod 3.0 možete detaljno razgledati i kupiti kod nas na WOW Junkie shopu!

Nadamo se da smo pomogli i odgovorili na pitanje ‘Koja razlika između Steampod 2 i 3 pegle za kosu?’ te vam olakšali kupnju, za bilo kakva pitanja slobodno nam se javite u komentarima.

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *