Koja boja sjenila ističe boju mojih očiju?

Koja boja sjenila ističe boju mojih očiju?

Koja boja sjenila ističe boju mojih očiju? Help! Ovo je vrlo često pitanje. Postoji mnogo čimbenika koji ulaze u popis vašeg savršenog svakodnevnog sjenila za oči. S obzirom na vaš ton kože i ono što ćete raditi tog dana, sigurno su dva faktora koja mogu igraju  važnu ulogu. Zatim tu je i boja očiju!

Postoje određene boje sjenila koje uistinu mogu istaći boju vaših očiju! A, to je i cilj, zar ne? Za potpuno privlačan i neodoljiv pogled. Jeste li spremni promijeniti svakodnevnu rutinu ljepote? U nastavku pronađite prijedloge boja sjenila kojima vam želimo skrenuti pozornost. Možda ste ih već otkrili, a ukoliko ne, evo preijedloga..

SJENILO ZA PLAVE OČI

Jeste li blagoslovljeni prekrasnim nebesko plavim očima? U tom slučaju, opskrbite se smeđim i nude nijansama kako biste ih istaknuli.

SJENILO ZA ZELENE OČI

Ako volite romantični izgled šminke, imate sreće. Kako se ispostavilo, ružičasti tonovi i zelene oči savršen su spoj!

SJENILO  ZA OČI BOJE LJEŠNJAKA

​​Sve dame očiju boje lješnjaka – ovo je za vas! Topli smeđi i zlatni tonovi će vam najviše laskati.

SJENILO  ZA  SMEĐE OČI

Ako ste izrazito smeđih očiju, uklopiti smeđe i ljubičaste nijanse u svoj dnevni izgled. Bit će te ugodno iznenađeni.

Nadamo se da smo odgovorili na pitanje: Koja boja sjenila ističe boju mojih očiju? Naravno, imamo i rješenje pogledajte link ispod fotografije. 

L'Oreal La Petite Palette sjenila za oči Nudist

Izuzetne palete L’Oreal Paris La Petite Palete sjenila za oči: Nudist, Maximalist, Optimist, Fetishist nastale su ispirirane Parižankama! Visoka kvaliteta, pigmentacija i dugotrajnost. Potražite odmah na L’Oreal La Petite Palette sjenila za oči.

Hvala na čitanju!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.