KAKO UBRZATI RAST KOSE

Kako ubrzati rast kose?

Dosta vam je kratkih frizurica i silno želite da vam kosa što brže naraste. Trebate pomoć? Evo nekoliko jednostavnih ali provjerenih savjeta. Kao prvo, ako ste zbunjeni mnoštvom informacija, da! Možete ubrzati rast svoje kose.

RAST POČINJE PRAVILNOM PREHRANOM

Opće je poznato da treba ojačati  korijen tj. folikul vlasi. Također,ne zaboravite na tjeme,vlasište (scalp). Pravilan unos namirnica je prvi korak. Dobro bi došla zdrava dijeta bogata vitaminima. Izvanredna namirnica koju bi ste svakako trebali uvrstiti u svoj meni je losos. Isključivo zbog  ogromnih količina Omega 3 i 6 masnih kiselina. Hrana bogata antioksidansima dodatno će ojačati vlasi. Možda će vas iznenaditi ali trebate u svoju prehranu uvrstiti i grah. On je bogat proteinima i mnoštvom drugih hranjivih tvari.

OJAČAJTE SVOJE VLASIŠTE

      Jaka kosa je ekvivalent zdravom, jakom vlasištu. Masaža? Preporučamo!

Prema mnogim istraživanjima, masaža vlasišta, čuda čini. Tri do pet minuta dnevno vrlo je stimulativno. To nam potvrđuje i onaj „feel good“ osjećaj kod frizera. Masažom se poboljšava cirkulacija. Prokrvljenost je veća što znači da nam zdravi nutrijenti brže  i efikasnije stižu na odredište.https://www.wow-junkie.com/proizvod/john-masters-organics-sampon-scalp-metvica-surucica-473-ml/

Ukoliko uživate u masaži pronađite osobu koja će vam omogućit da spojite ugodno i korisno.

REDOVITO  ŠIŠANJE – DA ILI NE?

Oslobodite se predrasuda. Nije nužno šišanje svakih četiri do osam tjedana. Ukoliko koristite kvalitetne šampone, regeneratore, maske za kosu – vaša kosa će biti fantastična. Neki ljudi su uvjereni da je nužno i redovito skraćivanje (vrhova) ali prepustimo ih osobnom iskustvu.

GDJE – NA ČEMU SPAVATE?

Prirodni materijali poput pamuka i svile, koji gode vašoj, koži također su preporuka u njezi kose.

USVOJITE NEKA PRAVILA U SAMOJ NJEZI KOSE

Iako nam tempo života ne daje puno vremena, pokušajte više nego do sada obratit pažnju na vrstu sušenja kose. Preporuka je stručnjka prirodno sušenje kose što češće. Feniranje, pogotovo ne odgovarajuće temperature oštetit će kosu. Kosa postaje suha, lomljiva što sigurno ne želite. Pronađite optimalno stiliziranje.  Upotreba prirodnih preparata danas je više nego dostupna. Iskoristite bogatu ponudu.   https://www.wow-junkie.com/?s=SUHA+KOSa&post_type=product

Hvala na čitanju!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.