Kako pronaći savršen puder u 5 koraka?

Kako pronaći savršen puder u 5 koraka?

Kako pronaći savršen puder u 5 koraka? Još bolje – kako uživati u jednostavnoj kupovni novog pudera? Pokazat ćemo vam nekoliko savjeta iskusnih stručanjaka i ponuditi nekoliko rješenja. Naručiti možete u samo nekoliko klikova.

Krenimo zajedno!

Ponekad se čini da je nemoguće pronaći onu nijansu koja je prava. Svi smo to iskusili. Ako koristite onu koja nije sasvim u redu, vaša koža može izgledati sablasno neprirodnih tonova, a to sigurno, ne želite! Iskustvo nam govori da kupovina savršenog pudera može trajati i da nije posve jednostavna. Naime, gledamo ono što nam se sviđa. Isprobavamo na poleđini ruke. To često nije dovoljno. Vaš ton kože i podton su ono što će vam pomoći u određivanju prave nijanse pudera.

Važno je razlikovati temeljni ton i podton, kako?

1.  Prirodna boja tena

Ton vaše kože odnosi se na prirodnu boju vašeg tena. Ako imate vrlo svijetli ton kože … vjerojatno bi ste opisali da imate porculansku boju kože. Ako imate svijetli ton kože, a i dalje ste blijedi, ne pripadate porculanskom tipu. Ako imate srednji ton kože – uhvaćeni ste u sredini! Ako imate zagasit ton, tople smeđe nijanse – vaš ten je taman. Ovo je jednostavniji dio.

2. Podton može biti hladna, topla ili neutralna boja

Određivanje vašeg podtona manje je jednostavno ali uz ove trikove shvatit ćete kako odabrati svoj budući puder.

Ton vaše kože odnosi na vaš ten i nijansu vaše kože. Podtonovi su boje koje dolaze kroz vašu kožu. One utječu na ukupnu nijansu. Podton vaše kože je hladna, topla ili neutralna boja. Hladne boje pojavljuju se s naznakama plavkaste ili ružičaste boje. Tople boje pojavljuju se više kao žute ili breskvaste. Ako vam je podton  neutralne boje, izostat će navedene nijanse.

3.  Pogledajte unutarnju stranu vaše ruke 

Ako su vam vene plave ili ljubičaste to naznačuje hladne tonove. Zelene žilice ukazuju na toplo toniranje kože. Ako niste sigurni koja je boja vjerojatno ste neutralni.

4.  Blizu lica postavite nešto bijelo i usporedite

Stavljanje nečeg bijelog poput papira blizu lica može pomoći u rješavanju tajne. Bijela bi trebala pojasniti boju na vašoj koži. Ako vam lice ‘vuče’ na ružičasto ili plavo imate hladni podton. Ako izgledate žućkasto, podton je topal. Ako vam je koža siva, neutralni ste.

5.  Razmislite koje boje nakita vam najbolje stoje?

Na primjer, ako zlato najbolje nadopunjuje vaš ton kože, vaš podton je topal. Izgledate dobro u srebru, to je znak hladnog tona. Ne primjećujete razliku? To je znak da ste neutralni.

LOreal-Paris-True-Match

I to je to! Znate sve što je potrebno za sigurnu kupovinu i vrijeme je da pronađete svoj savršeni temelj! Tekuća formula pudera uvijek je dobra opcija. Mi nudimo puder L’Oréal Paris True Match s podlinijama, bogat je nijansama – tako da u osnovi postoji opcija za gotovo svakoga. Ova linija sa svojim varijacijama ima nijanse u sva tri podtona (topla, hladna i neutralna). Dakle, nakon što odredite ton kože i podton, pronalaženje odgovarajućeg pudera mora biti jednostavno.

To je to! Sada ste stručnjak u pronalaženju pravog pudera za vašu kožu. Nadamo se da smo vam bar malo olakšali potragu za savršenim tenom jer vi to zaslužujete!

Hvala na čitanju. Slobodno napišite komentar, javite se.

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.