Kako prikriti celulit na nogama (i drugdje)?

Kako prikriti celulit na nogama

Donosimo pet trikova koje i sami koristimo prije i tijekom ljeta, evo ih

Godine, hormoni, kilogrami koji skaču gore-dolje, nezdrava prehrana, alkohol, bezalkoholna pića…, sve to utječe na pojavu celulita s kojim se bori veliki broj žena. Čak i ako pazimo na hranu, kalorije i živimo zdravo – kada je celulit u pitanju – nikad ne možemo biti sigurni. Tome je jednostavno tako.

Na sreću, postoje opcije koje će pomoći da se lakše nosimo s celulitom. Kako prikriti celulit na nogama ali i drugdje?

Kreme i losioni

Potražite kreme i losione s dodatkom kofeina koji će vrlo brzo poboljšati konačni izgled. Kofein privremeno zateže, a u kombinaciji s masažom (jednom ili čak i dva puta na dan) popravlja cirkulaciju što na području pogođenom celulitom vidljivo smanjuje kvržice.

Wow Junkie savjetuje:

Samotamnjenje

Ovo je definitivno najbrži način za sakriti celulit. Ujedno to je i privremeno rješenje koje će pomoći prikriti kvržice na strateškim mjestima kada ste u gužvi. Zašto losioni i kreme za samotamnjenje pomažu kod celulita?

Zato jer nanošenjem stvarate jedinstveni ton svojekože koži pa konačni izgled ne skriva celulit. Uz to, poznato je, tamniji tonovi postižu efekt mršavljenja.

Wow Junkie savjetuje:

Masaža

Masaža ubrzava cirkulaciju i opušta kožu. Masiranjem dijela tijela zahvaćenog celulitom stvara se zategnuti, glatki izgled koji može trajati danima. Čime masirati? Prilikom tuširanja koristite pilinge. Masirajte snažno, postrance, sprijeda. Obrišite se ručnikom i nanesite ulje za tijelo i masirajte još barem dvije minute.

Wow Junkie savjetuje:

The Angel trik

Tko je ikada vidio celulit na nekoj od anđelica Victoria’s secreta?

To smo i mislili.

Međutim ni modeli nisu imuni na ovu pojavu pa za učinkovito rješenje koriste ovaj trik: Ako svjetlo privučete na dio nogu na kojem celulita nema celulit će se manje vidjeti. Drugim riječima, na noge sprijeda nanesite bronzer sa sjajem. Ukoliko već imate podlogu, za tamnije nijanse kože koristite ulja za tijelo.

Wow Junkie savjetuje:

Nadamo se da smo odgovorili na pitanje kako prikriti celulit na nogama. Uz sve, svakako prakticirajte redovitu tjelovježbu jer jačanjem mišića umanjujete isticanje celulita 🙂

Imate svoj komentar na ovu temu? Napišite nam ga!

 

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.