Kako održavati bradu uljem i četkom

kako održavati bradu četkom i uljem

Brada je tu. Dlake su narasle i do 3 centimetra.

Čestitamo!

A što sad?

Kako održavati bradu? Naime, kada brada naraste u dužinu nekoliko centimetara bilo bi dobro da počnete kvalitetnu njegu kako bi koži lica omogućili da diše odnosno da ne svrbi i ne crveni se. U tom smislu odgovo na pitanje kako održavati bradu leži u ova tri proizvoda:

  • Kvalitetna četka za bradu
  • Ulje za bradu
  • Šampon za bradu

Čak smo napravili i osnovni izbor proizvoda na ovu temu u našem shopu:

Dakle, dovoljno je bradu njegovati na način da uz pomoć kvalitetne četke za bradu uklonite staru kožu ispod brade, dobro je operete i potom s nekoliko kapi ulja za bradu izravnate dlake te joj vratite sjaj (i miris).

Kako održavati bradu u pet jednostavnih koraka

  1. Prije tuširanja dobro iščetkajte bradu pazite da četka dopre sve do same kože. Četkajte obrnuto od smjera rasta brade pa začešljajte nazad. Na taj način uklanjate mrtve stanice i omogućavate da koža ‘prodiše’
  2. Operite bradu prvi put. Šampon za bradu vjerojatno se neće jako zapjeniti jer u ovom krugu zapravo uklanjate mrtve stanice kože lica
  3. Otuširajte se 🙂
  4. Krenite u drugi krug i završno očistite bradu šamponom za brade. Šampon za kosu nije rješenje jer je agresivan, a dlake brade i brkova su osjetljive (ovo je savjet koji posebno trebaju čuti oni kojima brada raste sporo i nejednako)
  5. Dobro. Ponavljamo: DOBRO isperite bradu i nanesite par kapi ulja i dobro ga utrljajte. Ulje će izravnati dlake te im vratiti sjaj (i pružiti fini miris).

Spremni ste za uzlazak!

Nemate bradu od tri centimetra? Pročitajte naš putokaz kroz proizvode za uređivanje brade. Sigurni smo da će vam pomoći.

Imate prijedlog ili komentar? Budite WOW i napišite ga.

P.S. Jeste li znali da ostavljanjem recenzije na našim proizvodima osiguravate pravo na popust prilikom svake iduće kupovine?

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.