Kako odabrati poklon za nju (ili njega)?

Kako odabrati poklon za nju?

Kako odabrati poklon za nju? Jedno od najčešćih pitanja u bilo koje doba godine. Iako bit darivanja nije u materijalnom, nećemo lagati ako kažemo da svatko od nas  voli dobiti neku #WOWsitnicu

Vodeći se za onom da je svatko od nas drugačiji napravila sam mini vodič za odabir poklona po osobnosti i dala svoj odgovor na pitanje kako odabrati poklon za nju. Isti model možete koristiti ako kupujete poklon za svojeg muškarca.

Natural girl

Tko? Osobe koje prvo pogledaju sastojke na stražnjoj strani bočice. Uglavnom izbjegavaju kemijske sastave koji se mogu zamijeniti prirodnim. Kozmetiku kupuju na nature i zelenim odjelima te u specijaliziranim trgovinama. Proizvodi moraju biti crulety free, a možda su i vegani.

Kako odabrati poklon za nju? prirodni brandovi i pokloni bez sulfata

Kako? Kod kupnje poklona za ovakve tipove izbjegavajte komercijalizirane brandove. Izbjegavajte proizvode koji sadrže sulfate, proizvode koji su testirani na životnjima i proizvode koji imaju GMO sastojke. Što manje brojeva u sastavu – to bolje. Posegnite za mineralnom i prirodnom kozmetikom i šminkom.

Wow preporuka: Eminece i JMO od kozmetike, a Glo minerals ako je riječ o šminki.

Luxury freak

Tko? Ekskluziva je sve. Kupuje kozmetiku koja se ne nalazi u svakoj prodavaonici već samo u onima teže dostupnim. Kvaliteta i cijena moraju biti u omjeru, a voli se pohvaliti mirisnom kupkom koju je naručila iz Londona.

Kako odabrati poklon za nju?

Kako? Ako financijski niste na istom nivou dosta je teško pogoditi što želi. Mali online shopovi koji nude jedinstvene kvalitetne proizvode mogli bi biti odgovor. Proizvod kojeg ne mogu dobiti svi. Po mogućnosti limitirano izdanje.

Wow preporuka: naš limitiratni Beauty box ili Elemis poklon setovi

Beauty Junkie

Tko? Svaki put kada pomisliš da ne postoji nijansa ruža koju nema ona kupi još jedan. Isti kao i onih deset u ladici (iako tvrdi da su drugi tonovi).  Stolić joj je zatrpan raznoraznom šminkom i napravama za koje nikad nisi čuo/čula. Kistova ima kao da je otvorila radnju za čišćenje, a ne postoji boja u njezinoma arsenalu koje nema. Naravno, to je laž. UVIJEK postoji nešto što nema ili joj treba.

Kako odabrati poklon za nju? Lux freak

Kako? Vjerojatno nećeš fulati da kupiš bilo što. Bilo koju vrstu make upa. Nebitno je li riječ o puderu, sjenilu, kistu blenderu UVIJEK treba još jedan. Vjeruj nam. Dakle, prouči  naše palete, sjenila ili nešto od pribora za šminkanje i smješak na njezinom licu je zagarantiran 🙂

Nadamo se da smo ti pomogli kako odabrati poklon za nju. Ako imaš prijedlog, ideju ili nešto dodati – piši nam!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.