Kako odabrati kist za šminkanje

kistovi kako kupiti kist kako odabrati kist

Za profesionalce kistovi su nadogradnja prstiju, za sve nas ostale šuma izbora. Koji odabrati i njime si olakšati posao? Kako odabrati kist koji će nas njegovati duže vrijeme

Često smo se zatekli da prilikom kupovine šminke dobijemo i preporuku o kupnji odgovarajućeg kista za šminkanje pa smo u trgovini proveli više vremena nego što je potrebno. Puno ljudi (među njima i mi) ne razumije razliku kada dođe u priliku brati svoj kist i ne zna prepoznati koji im treba. Koji kist će nam najviše pomoći da nanošenje šminke bude što jednostavnije? Stoga smo odlučili napraviti mali vodič ‘Kako odabrati kist za šminkanje’ kako bi vam olakšali kupovinu.

Postoje različiti kistovi za lice, oči, usne, obrve ali počet ćemo s onim najosnovnijim, a to je kist za puder.

Kist za tekući puder

Kako odabrati kist za šminkanje Glo minerals
Kist za tekući puder

Must have kada govorimo o temi kako odabrati kist za šminkanje. Ovaj kist je dizajniran za besprijekoran glatki finiš čemu služe čvrste čekinje s tanjim vrhom kako bi se olakšalo nanošenje tekućih tekstura. U našem slučaju predstavljamo Vam ovaj Glo-minerals kist za tekući puder izrađen je od taklon vlakna. Jedinstvena četkica posebno dizajnirana za tekuće pudere. Prije nanošenja tekućeg pudera namočite kist u toploj vodi i pritisnite u ručnik. To će pomoći za ravnomjerno nanošenje. Osim za tekući puder može koristiti i za nanošenje korektora i primera.

Kabuki kist

kistovi kako kupiti kist kako odabrati kist kabuki kist
Kist za mineralni puder

Kabuki kist već neko vrijeme predstavlja neizostavni dio kozmetičke torbice svake žene i nalazi se na svakoj listi kako odabrati kist za šminkanje. Uglavnom se koristi za nanošenje mineralnog pudera u prahu ali ima još načina kako u potpunosti iskoristiti svoj kabuki kist (ili ga očistiti).

Kist za puder u prahu

kistovi kako kupiti kist kako odabrati kist the balm kistovi
Kist za kompaktni puder ili bronzer

Kist za puder u prahu je mekani kist s okruglom glavom i može se koristiti za kompaktni puder ili bronzer. Za nježan, ujednačen i besprijekoran izgled kože predlažemo vam The Balm Powder to the People kistić sjajnog izgleda.

Kist za korektor, highlighter, bronzer, rumenilo…

kistovi kako kupiti kist kako odabrati kist the balm zeleni bronzer
Posebno dobar za područje oko očiju i nosa

Ovaj kist sa suženim vrhom pomoći će vam kod pravilnog nanošenja korektora, highlightera, bronzera ili rumenila, ali također i tekućeg pudera.

Kist za obrve

kistovi kako kupiti kist kako odabrati kist za obrve
Kist za ispunu obrva

The Balm WOman enpowderment kist je zakošen kako bi se laše i preciznije nanijelo sjenilo za obrve. Ako imate rijetke obrve idealan je za njihovu ispunu ili za iscrtavanje željenog oblika.

Kistovi za blendanje i gusto all-over nanošenje sjenila

kist all over za sve gusti i tanki kist za sve bronzer puder sve
Kistovi za blndanje i all over

Postoji ih bezbroj, sa spužvicom i sa dlakama. Za gusto all-over nanošenje najbolji je gusti tanki kist. Za blendanje koristite kist s dužim dlakama, a za određeno područje nanošenja koristite kist s manjim dlakama.

Kist za usne

kistovi kako kupiti kist za usne
Kist za ruž sa mekanom glavom

I za kraj potreban vam je kist za nanošenje ruža.  Služi za preciznije nanošenje ruža bez prelijevanja preko ruba usnica. Prepoznat ćete ga po tankim kratkim dlakama koje se sužavaju prema svome vrhu.

Hvala na čitanju!

 

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.