Kako nanijeti rumenilo

kako nanijeti rumenilo

Dignite u zrak vaš kabuki kist sve koje ste znale pretjerati u nanošenju rumenila

Priznajmo, svaka od nas je to doživjela, imala tu ‘fazu’ i dosta smo se namučile prije nego smo otkrile savršen omjer rumenila za naše lice. O pokušajima i promašajima da ni ne govorimo. Ako ste slučajno još uvijek u toj fazi traženja evo nekoliko savjeta kako nanijeti rumenilo.

Odabir nijanse

Prvo i najvažnije – odaberite nijansu rumenila koja odgovara vašem tonu lica. Imajte na umu da rumenilo izgleda tamnije u kutijici/bočici nego na vašoj koži. Vizažisti kažu da je potrebno nanijeti puder ili podlogu prije nanošenja rumenila kako bi se zagladila koža lica. Tako se postiže jednako nanošenje rumenila bez zamrljanih dijelova i neujednačenih tonova.

Vizažisti kažu da je potrebno nanijeti puder ili podlogu prije nanošenja rumenila kako bi se zagladila koža lica.

Nakon što ste postavili pozornicu vrijeme je za rumenilo. Naravno, zašto bi bilo jednostavno kada može biti komplicirano pa tako postoje različite vrste rumenila: u prahu, bronzer, u kamenu, u kremi… Nebitno je koji koristite (izaberite onaj koji je vama jednostavnije nanositi) bitno je kako se koji od njih nanosi.

Vrste rumenila i njihovo nanošenje

Ako volite rumenilo u prahu nanesite ga mekanim kistom na vrh obraza u obliku slova X i lagano poblendajte. To područje naglašavamo jer se ono prvo zarumeni. U slučaju da je vaš odabir pao na bronzer, osim na obraze, nanesite ga na područje nosa i maleni sloj na područje cijeloga lica. Tako ćete dobiti prirodni lagano osunčani ten.

Ako se prirodno blijedi prije nanošenja rumenila uronite kist u običan puder u kamenu, a potom u rumenilo.

Ako se prirodno blijedi prije nanošenja rumenila uronite kist u običan puder u kamenu, a potom u rumenilo. Ovaj trik pomoći će vam da prirodno pomiješate pigmente i izbjegnete klaunasti izgled. Koristite li rumenilo u kremi najlakše ćete ga nanijeti prstima.

Stavite malo rumenila na jagodice prstiju i nježno utapkajte u obraze. Nikada ne utrljavajte u kožu jer ćete nanijeti previše pigmenta i izgledat ćete neprirodno (a i vizualno ćete izgledati starije).  Za završni touch na vrh obraza stavite malo shimmera kako bi dali obrazima malo sjaja.

Rumenilo + ruž

Cilj nanošenja rumenila jest da vam pruži mladenački, zdravi i svježi izgled. Kako biste upotpunili izgled nanesite ruž ili sjajilo u jednakim nijansama kao i rumenilo. Nakon što se napravili sve korake preostaje vam samo pogledati se u ogledalo i ponosno se pokazati svijetu 🙂

WoW savjet: kako bi vam rumenilo bilo dugotrajnije, a lice izgledalo svježije prije njegovog nanošenja napravite piling kože kako biste uklonili mrtve stanice i ujednačili ton kože

P.S: Osim za rumenilo, kabuki kist se može koristiti i u druge svrhe. Pogledajte neke od naših savjeta za upotrebu kabuki kista.


Proizvodi iz posta


Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.