Kako koristiti Geneo Personal uređaj za oksigenaciju lica

Kako koristiti Geneo Personal uređaj za oksigenaciju lica

Čuli ste za pojam oksigenacije lica i za Geneo Personal uređaj? U prethodnom blogu ispričali smo vam priču o trendu oksigenacije lica, a sada ćemo odgovoriti na pitanje Kako koristiti Geneo Personal uređaj uz koji se postiže blistavo lice kao iz kozmetičkog salona.

Kako se koristi Geneo Personal? Uređaj ima više načina korištenja – čišćenje, piling i već spomenutu oksigenaciju kože, pa krenimo redom ili samo pogledajte video:

Geneo Personal za dnevno čišćenje lica

Da biste uređaj koristili kao sredstvo za svakodnevno čišćenje, jednostavno navlažite lice, nanesite količinu redovnog sredstva za čišćenje i jednom pritisnite tipku za napajanje na stražnjoj strani uređaja.

Zatim pomičite uređaj kružnim pokretima oko lica najmanje tri minute. Kao čistač lica uređaj možete koristiti svaki dan. Geneo Personal jako lijepo čisti kožu i od šminke, provodeći istovremeno laganu masažu koja potiče cirkulaciju. Za funkciju dnevnog čišćenja kože obavezno odaberite nastavak s mekim silikonskim dlačicama.

Geneo Personal za piling lica & oksigenaciju

Uređaj originalno ima malu okruglu udubinu koja ima ulogu džepa za beauty kapsulu – Geneo Personal Capsule. Ona se aktivira tako da se najprije na lice nanese gel (Geneo Personal Gel), a zatim se kreće s nježnom masažom lica uređajem u malim krugovima.

Taj postupak aktivira kapsulu, koja se sve više oslobađa i u kombinaciji s gelom počinje stvarati mikro mjehuriće. Oni imaju eksfolirajući efekt, ali i potiču oksigenaciju kože iznutra prema van. Na kraju tretmana lica isperete vodom i ne zaboravite hidratizirati kremom za lice. Ovaj način korištenja je zapravo i onaj način iz kojeg ćete izvući njegov maksimum.

Zašto korisnici preporučaju Geneo Personal?

Do detalja usavršeni uređaj za njegu lica daje onaj ten lica kakav obično sanjamo da ćemo imati prilikom izlaska iz kozmetičkog salona – njegovani, zaglađeni, hidratizirani i blistav. Naime, Geneo Personal svojim djelovanjem potiče kisik ispod površine kože te ga dovodi do stanica kože. To pomaže pojačavanju cirkulacije u sitnim krvnim žilama, što rezultira pomlađenom kožom te svježem i mladom izgledu.

I upravo je ovo razlog zašto se toliko ljubiteljica beauty gadgeta odlučuje na ovaj uređaj. Nadamo se da smo odgovorili na pitanje ‘Kako koristiti Geneo Personal’ uređaj za oskigenaciju. Komentirajte svoja sikustva i hvala na čitanju!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.