Kako izbjeći tamne kolutove oko očiju, Dr. Murad

Kako izbjeći tamne kolutove oko očiju

Tamni kolutovi oko očiju čine nas starijima, a na pojavu i dojam sugovornika utječu više od bora ili sijedih vlasi!

Kao danas sjećamo se frendice iz srednje škole koja je cijelo vrijeme muku mučila s tamnim kolutovima oko očiju. Stalan problem koji, koliko znamo, nikad nije uspjela riješiti. Naime, brojni su razlozi za postojanje tamnih kolutova oko očiju. Od prehrane, manjka sna i aktivnosti pa sve do ozbiljnijih medicinskih problema (zadržavanje vode, bubrezi, metabolizam…). Stvar je ta da se mogu početi javljati čak i onda kada mislite da je s vama sve u redu, a kad se pojave učinit će vašu pojavu starijom čak i više od bora ili sijedih vlasi.

U nekim slučajevima stvar uopće nije kozmetičke prirode i tijelo, baš poput semafora, na ovaj način javlja da nešto ne radimo kako valja.

Općenito govoreći, prestanak pušenja, poboljšanje kvaliteta života, kontrolirani unos alkohola i(li) soli, samo su neki od savjeta kojima si možete pomoći i(li) barem staviti pod kontrolu. U tom smislu WOW JUNKIE preporuča da pogledate savjet uglednog liječnika dr. Howarda Murada na temu: Kako izbjeći tamne kolutove oko očiju.

1 komentar
  1. Claudio Kramaric

    Mislim da je ovo sjajan savjet.

    Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *