Foreo poklon paketi su tu, uštedite i 30%

Foreo poklon paketi

HO! HO! HO! Da li ga čujete? Ja totalno!

Još ako su Djedici u torbi WOW Junkie Foreo poklon paketi veselju neće biti kraja. Gotovo da vam to jamčim. Foreo poklon paketi za Božić su tu! Možete ih pokloniti dragoj osobi bez obzira na spol jer su totalno unisex. Pokažite mi mušku osobu od 35+ koja ne bi željela zdraviji izgled lica i častim Vas pićem po izboru! S druge strane, žene jako dobro znaju što je Foreo.

Kada kažem da su paketi unisex nije isključeno da u dogovoru s boljom polovicom nabavite paket po izboru koji je i do 30% bolje cijene nego da kupujete pojedinačno. Što to znači? U principu da uređaj dobivate po uistinu atraktivnoj cijeni ili da čistilice za dan ili noć – poklanjamo.

Krenimo redom, Foreo poklon paketi od najmanjeg do najvećeg, što nude?

GET UP AND GLOW Set za njegu kože

Kada razmišljate o Foreu, vi zapravo želite i spremni ste zablistati. Ovaj set je za oprezne ili one koji bi pobliže željeli isprobati uređaje ali nisu spremni na veću investiciju. I to je apsolutno OK. Zato smo i ponudli ovaj paket. Get Up and Glow sadrži T-Sonic™ četku za čišćenje lica i dva proizvoda za čišćenje lica (dan i noć), koji jamče predivan sjaj od jutra do mraka.

LUNA play uređaj možete koristiti i do stotinu puta, a rezultati su vidljivi da uređajem čistite lice dvaput dnevno. Snažne pulsacije uklanjaju do 99,5 % nečistoća i sebuma, kao i mrtve stanice kože te ostatke šminke!

 

Foreo Dream Team Set

Savršen set za njegu kože i zdrave zube. Kombinacijom proizvoda ISSA play i LUNA play (uz dodatak proizvoda za čišćenje lica za dan i noć), njegujte svoj ten i vratite blistav osmijeh.

U setu ćete naći snažan LUNA play uređaj za čišćenje lica (isto kao i gore) koji uklanja do 99,5 % nečistoća i sebuma, kao i mrtve stanice kože te ostatke šminke. Proizvod za čišćenje lica za noć koji uklanja nečistoće i šminku. Za njegu zubi tu je ISSA play električna četkica za zube čiji dizajn temeljito sprječava nakupljanje naslaga, dok istovremeno nježno masira desni.

READY TO GLOW Set za njegu kože

Ovaj set za njegu kože odgovara na pitanje: ‘Želiš li savršenu koža od jutra do mraka?’ Iznimno popularna FOREO LUNA mini 2 četka za lice te proizvodi za čišćenje lica za dan i noć čine ovaj set savršenim poklonom za ovisnike o ljepoti!

Set sadrži FOREO LUNA mini 2 četku za lice i dva proizvoda za čišćenje lica za dan i noć koji jamče predivan sjaj od jutra do mraka. Na ovom setu štedite gotovo 300 kuna!

A DREAM COME TRUE Set za njegu kože

Ovaj set je za putnike jer uz klasični FOREO LUNA 2 sonični uređaj za čišćenje lica sadrži i LUNA play četku za lice. Iako su oba uređaja iznimno pratkična, manja Luna play je idealna za neseser i putnu torbu ili da je jednostavno uvijek imate uz sebe. Naravno, u paketu su i dvije čistilice za lice za dan i za noć.

Nadam se da vam se svišaju naši Foreo poklon paketi, kako sam naveo u uvodu s njima štedite i do 30% od klasične cijene. Ako imate komentar, slobodno komentirajte.

Hvala što ste #WOW!

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *