Evo nekoliko WOW savjeta kako koristiti Beautyblender

kako koristiti Beautyblender

Vjerujte da ovo ‘jaje’ nije bez razloga jedan od najpoznatijih proizvoda na svijetu. Osim što nas smo prestali koristiti (nečiste) ruke za nanošenje pudera, postigli prirodniji izgled make-upa… Ima toga još!

U slučaju da Beautyblender koristite samo za nanošenje pudera, propuštate pravu zabavu kojom možete rasteretiti kozmetičku torbicu. Beautyblenderova čuda osvajaju žene diljem svijeta, a evo i kako koristiti svoj Beauty blender:

Nanošenje korektora

Najgore je kada stavimo korektor koji pokrijemo puderom pa se napravi nakupina masnog sloja šminke koji odvlači pozornost s cijelog make-upa. Za pravilno nanošenje predlažemo micro.mini Beautyblender koji svojom veličinom i rubovima dopušta precizno nanošenje korektora bez masnih mrlja.

Nanošenje rumenila

Veliki broj žena pretjera kada nanosi rumenilo koje bi trebalo izgledati kao prirodno „crvenilo“, a zapravo se pretvori u nešto poput oštrih crta na licu. Ova tehnika pomoći će vam kada stati s nanošenjem rumenila. Laganim tapkanjem utisnite u kožu najdražu boju svog rumenila na obraze.

Konturiranje i „highlight“

Beauytblender postiže da vaš look izgleda isto (ispred ogledala kod kuće ali i na danjem svijetlu). Naime, za razliku od kistova, BB spužvica ne razmazuje šminku već ju stapa s kožom. Slobodno koristite u kombinaciji s tekućim ali i s puderom (i ostalim proizvodima) u kamenu i prahu. Pogledajte  kako možete postići besprijekoran make-up:

Najjednostavnija tehnika za Smokey eyes

Ako volite smokey eyes ali nikako ne uspijevate postići da su vam oba oka ista poslužite se micro.mini Beautyblenderom. Njime  možeš nanijeti sve boje koje si zamislila i stopiti ih u predivan smokey eye look, baš kao profesionalni vizažist u samo par minuta.

Nanošenje kreme za samotamnjenje

Internet je doslovce prepun prikaza loših rezultata nanošenja krema za samotamnjenje (pogledaj naš post o kvalitetnom nanošenju ove kreme). Kako bi se izbjegle izdajničke fleke po licu i rukama treba koristiti veliki crni Beautyblender koji će uštedjeti skupocjenu kremu i ravnomjerno je nanijeti na cijelo tijelo.

Nadamo se da smo vam odgovorili na pitanje kako koristiti Beautyblender i pokazali kako je u pitanju gotovo jedini proizvod za nanošenje šminke koji vam uistinu treba u kozmetičkoj torbici. Slobodno nam u komentarima nadopišite svoje prijedloge kako koristiti BeautyBlender. Hvala na čitanju!

1 komentar
  1. liner.designer karakteristike i kako ga koristiti – Wow Junkie

    […] sjetite se da i puder možete nanositi rukama, ali da svejedno imamo kistove, četke i(li) beauty.blender (ili čak sve zajedno). Zašto? Higijenskije je, jednostavnije, brže a i preslatko izgleda – […]

    Odgovori

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.