Evo kako protiv mamurluka nakon partya

Kako protiv mamurluka

Nogometnim riječnikom: Da, imamo utakmica u nogama i želimo podijeliti neke dragocjene savjete o tome kako protiv mamurluka

Polako ali sigurno stigli su nam i party dani kojih će, ako je vjerovati medijima, ove godine biti više no ikad prije. Sumnjamo, Omikron nam kuca na vrata. No, uvijek treba biti spreman. 🙂 Dakle čašćenje i zakuske vraćaju se na velika vrata. Samim time i ono što dolazi poslije. Na žalost, nepisano je pravilo da se većina tih partya održava radnim danima i sva je prilika da vas idućeg dana u uredu čeka ludnica zbog kraja godine. Znamo sve i zato Vam donosimo savršeni plan kako da nakon partya izgledate svježe.

Kao prvo, a govorimo iz vlastitog primjera, predlažemo da ne odgađate buđenje do posljednjeg trena. Upad u ured sa sunčanim naočalama i bočicom vode je tako 2010. Dakle, umjesto toga probudite se koju minutu ranije no inače. Procijenite štetu i provjerite da li je sve na broju: mobitel, kartice, novac, ključevi od auta…  Slobodno se pitajte što je sinoć pošlo po zlu i krenite redom.

  1. Ispijte što je moguće više vode (litra bi trebala biti O.K.) oplemenjene vitaminima.
  2. Doručak je obavezan. Jaja, slanina, kruh i slične namirnice ne preskakati (ovaj puta).
  3. Krenite u kupaonicu. Ovisno o vremenu provedenom u zadimljenom ili zagušenom prostoru boravak pod tušem ne bi trebao biti kraći od 15-20 minuta!
  4. Nakon tuša prionite na umivanje hladnom vodom.
  5. Bacite se na detox!

Ukratko, vaš pribor za dobar detox koji je ujedno i odgovor na pitanje kako protiv mamurluka treba sadržavati. Dobru četku (koja će izribati i posljednje tragove srama). Snažan šampon za tijelo koji će prikriti sve mirise, detox masku za lice (s brzim djelovanjem), nešto za područje oko očiju što smanjuje otečenost (puffy eyes) i, za najhitnije slučajeve, detox masku u obliku maramice koju bez problema možete staviti dok ste u automobilu ili javnom prijevozu na putu do posla.

Eh, da! Pomoći će Vam i specijalne tabletice koje postavljamo niže u postu.


proizvodi iz posta


 

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.