ELEMIS luksuzna kozmetika: Pravi izbor za Pro-Age znalce

ELEMIS luksuzna kozmetika - pravi izbor za Pro-Age znalce

Elemis luksuzna kozmetika za mnoge predstavlja pravi ulaz u ProAge, #onokad prvi puta osjetiš da neki proizvod stvarno radi…

Dugo se već trudimo napisati ovaj post. Smatramo da je Elemis kozmetika jedna od najpotcjenjenijih na domaćem tržištu. Ne možemo pronaći valjan razlog zašto je tome tako osim ako je u pitanju neobaviještenost. A tu onda dolazimo mi. Naime, ovaj post ima zadaću opisati većinu problema i izazova koje elemis luksuzna kozmetika pomaže riješiti. Još ako su vam 30-te pred vratima, eto prave prilike za malo informiranja.

Prvi korak – bacili smo pogled na forum

Nepresušno vrelo informacija kada je kozmetika u pitanju! Naime, kod nas, Elemis se uglavnom upoznaje (i kupuje) putem preporuke, a za taj dio je, kako se pokazalo, forum najbolja destinacija. Evo stoga nekoliko citiranih poruka korisnica na temu Elemis luksuzna kozmetika:

U prvoj, preporuča se brand:

‘Ukoliko imate suhu kožu sklonu dehidraciji te pojačanu pojavnost mimičkih bora uglavnom na čelu’, preporučila bih vam Elemis kozmetiku.’

U drugoj hvalospjevi za Elemis kremu za njegu kože lica: 

‘Moj prvi izlet u ‘malo jaču’ kupovinu. Izbor broj 1. na preporuku frendice: Elemis Pro- Collagen marine ultra bogata krema. Nakon par dana korištenja ogromna razlika, vidno smanjena dehidriranost i suhoća kože, a bore su ublažene. Radije bih bila bez zuba nego bez ove kreme.’

U trećoj pohvala na račun poklon paketa:

‘Jedina stvar kojoj se uistinu radujem je moj Elemis božićni paket…’

I tako dalje. I tako dalje. U čemu je tajna Elemis kozmetike pitate nas?

Drugi korak ili tajna Elemisa: Nude proizvode koji ciljano rješavaju problem

elemis luksuzna kozmetika
Na slici: Elemis Pro-Collagen balzam za čišćenje lica otapa šminku i dnevne nečistoće. Dubinski čisti kožu od svih prljavština i zagađivača. Intenzivno čisti kožu i sprječava njezino starenje.

Ukoliko bacite pogled na detaljni opis svakog Elemis proizvoda na našim stranicama naći ćete vrlo detaljan popis problema koje proizvod ublažava/uklanja/pomaže riješiti. Razlog tome je personalizacija koja je na prvom mjestu.

Elemisovi terapeuti koriste iskustvo i znanje da bi stvorili formulu koja dubinski djeluje na kožu te je mijenja. I to čini vrlo ciljano. Gotovo pa individualno. Brand povezuje snagu prirode, znanosti i aromaterapije.

Na primjer, zahvaljujući tehnologiji mapiranja lica koja uključuje pomna istraživanja najčešćih problema, brand ciljano rješava razna pitanja pojedinog tipa kože (sitne bore, prve linije, masna/suha koža, hiperpigmentacija, podizanje, zatezanje…).

Elemis luksuzna kozmetika za njegu lica

elemis luksuzna kozmetika1
Recept za zadovoljan osmijeh: Svaki Elemis proizvod sadrži najbolje iz prirode i znanosti i ciljano djeluje na problem(e)

Dnevne i noćne kreme, serumi, tonici. Proizvodi za čišćenje lica, zaglađivanje (pora i finih linija), hidrataciju, hiperpigmentaciju, prihranu, zaštitu, suhu ili masnu kožu, kombiniranu… Sve su to izazovi s kojima se susrećemo i za njih tražimo najbolje rješenje. Elemis nudi klinički i dermakološki testirane proizvode koji će vam pomoći. Poznati su po svojoj laganoj, baršunastoj teksturi, nježnom mirisu i, najvažnije – rezultatima.

Kada govorimo o najboljim proizvodima za njegu lica, evo ih (klikom na fotografiju saznajte više o svakom proizvodu):

Elemis luksuzna kozmetika za njega tijela

elemis luksuzna kozmetika1
Na slici: Uhvatite vremena i priuštite si originalni spa tretman by Elemis

Svaka linija za njegu kože lica nudi svoj idealan by proizvod za njegu tijela i obrnuto. Rezultat je taj da sami sebi možete prirediti savršen SPA trenutak ili, da budemo posve jasni, otkinuti onaj dio dana ili tjedna kada se uspijevate posvetiti samoj sebi. Elemis će pomoći da to vrijeme iskoristite kako valja.

Kada govorimo o najboljem za njegu tijela iz Elemisa, evo ga (klikom na fotografiju saznajte više o svakom proizvodu):

Elemis luksuzna kozmetika za muškarce

Na slici: Elemis kozmetika za muškarce, od glatkog brijanja do podočnjaka i balzama za njegu lica

Od njege lica do balzama za brijanje, ulja za bradu. Najveći izazovi u njezi kože lica muškarca najčešće su: masna i sivkasta koža, tamni kolutovi oko očiju, teško brijanje, crvenilo…

Svaki proizvod tako sadrži ekstrakte morske alge, lavande i smole koji trenutno smiruju problematične dijelove te kožu ostavljaju savršeno hidrtiziranom i podatnom.

Tu su još i hrastova kora, koja pomaže kod održavanja ravnoteže i pročišćavanja kože, eukaliptus koji djeluje protuupalno i smirujuće kao i smirna, biljka koja regenerira i smiruje kožu i nadraženost. 

Elemis poklon paketi

Elemis poklon paketi možda su najpoznatiji oblik marketinga ove kompanije. Obično u vrijeme Božića, osim što predstavljaju idealan poklon samima sebi 🙂 na njima štedite novac i častite se prilikom da isprobate poneki novi proizvod po cijeni daleko nižoj od one da proizvode kupujete zasebno.

Kada govorimo o najboljim poklon paketima iz Elemisa ovo su neki od njih. Molimo, svakako imajte na umu da Elemis krajem svake godine na tržište stavlja nove pakete. Pa ukoliko ovo čitate baš u vrijeme oko Božića svakako pregledajte kolekciju Elemis paketa jer smo sigurni da u ponudi imamo nove (klikom na fotografiju saznajte više o svakom proizvodu).

Nadamo se da smo pomogli. Elemis luksuzna kozmetika u Velikoj Britaniji važi za aposlutnog prvaka anti aging kozmetike za žene i muškarce. Srećom pa vi imate nas. Naručite neki od Elemis proizvoda odmah uz besplatnu dostavu na kućni prag.

Hvala na čitanju.

Nema komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.